fbpx

Jane Goodall 5 en 6 december in Nederland.

Jane Goodall 5 en 6 december in Nederland.
18 november 2016 Linda van Hage

Op 5 en 6 december is Dr. Jane Goodall in Nederland. Op maandag 5 december geeft ze twee publieke lezingen in  Den Haag. Op dinsdag geeft zij een avondlezing voor genodigden en vrijwilligers van het Jane Goodall Instituut in Beekse Bergen.

Programma 5 december

Dr. Jane Goodall zal op maandag 5 december om 14.30 spreken op het International Institute of Social Studies (ISS) in Den Haag en in gesprek gaan met drie academici van ISS. Na is er een Q & A. Na de lezing is het mogelijk boeken van Jane Goodall te kopen en meer informatie te krijgen over donatie mogelijkheden. Je kunt je hier aanmelden voor de lezing.

Op  Sinterklaasavond geeft Jane Goodall een exclusief theatercollege in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Ze zal vertellen over haar ervaringen met de chimpansees en haar motivatie om de wereld rond te reizen om haar boodschap te verkondigen. Ondanks de sombere berichten over de stand van onze bossen en dieren, legt zij uit waarom er reden is voor optimisme en hoop.

Dit is voor iedereen een buitengewone kans om haar inspirerende levensverhaal en boodschap te horen. Daarnaast kun je Dr. Jane Goodall persoonlijk ontmoeten. Na afloop is er gelegenheid voor een meet & greet en signeert ze haar boeken.  Kaarten zijn vanaf €7,50 zijn hier verkrijgbaar of via 0900-3456789 (10 cpm, di t/m za 13u-17u).

foto: Roy Borghout

foto: Roy Borghout


Om onze chimpansee familie en hun leefgebieden te beschermen is jouw hulp nodig!

Steun ons met jouw donatie of adopteer een chimpansee. 

Of start je eigen actie!
Maak je eigen persoonlijke actiepagina en activeer je vrienden en familie op PIFworld.
Denk aan een sportprestatie, digitale collectebus, verjaardag, diner, huwelijksreis, workshop, veiling, garageverkoop, uitdaging
of andere originele actie om geld op te halen voor de bescherming van chimpansees.

Als bedrijf iets doen?
Dat kan ook via PIFworld of contact ons via info@janegoodall.nl voor meer mogelijkheden.

Ben jij social media expert en wil jij ons als vrijwilliger helpen met jouw tijd?
Ook dat kan. Contact info@janegoodall.nl voor de mogelijkheden.