fbpx

Jane Goodall bij RTL live.

Jane Goodall bij RTL live.
12 december 2016 Linda van Hage

Op 12 december is Jane Goodall te zien bij RTL live. Het programma wordt uitgezonden tussen 17.00 – 18.00 uur, op RTL4 en het gesprek met Jane zal zo ergens tussen 17:20 – 17:40 uur te zien zijn.

Vanzelfsprekend is de uitzending na afloop ook online terug te kijken: www.rtllive.nl

Het Jane Goodall Instituut

Het Jane Goodall Instituut is een wereldwijde non-profit organisatie die zich inzet voor de duurzame bescherming van chimpansees en hun leefgebieden. Uitgangspunt is de verbondenheid tussen mens, dier en milieu en de idee dat elk individu een verschil kan maken.

Het Jane Goodall Instituut is in 1977 opgericht in Amerika om de eerste eerste projecten in Afrika te beschermen. In 1998 is het Jane Goodall Instituut Nederland geopend. De stichting maakt deel uit van een wereldwijd netwerk dat met 34 kantoren wereldwijd actief is.

Jane & Froukje van RTL live

Jane & Froukje van RTL live