fbpx

Roots&Shoots Tanzania heeft hulp nodig

Roots&Shoots Tanzania heeft hulp nodig
3 november 2017 Linda van Hage

Help Roots&Shoots Tanzania

Het Roots&Shoots programma in Tanzania heeft hulp nodig. Het team en de vrijwilligers willen een Jeep aanschaffen om op pad te kunnen in de hele regio. Zo kunnen zij zoveel mogelijk jongeren bereiken en hen inspireren zich in te zetten voor de natuur.

Het Jane Goodall Instituut in Tanzania zet zich al jaren in voor de chimpansees en hun leefomgeving. Door de bevolking en vooral de jongeren voor te lichten zorgen zij ervoor dat het leefgebied van de chimpansees zo min mogelijk wordt aangetast.

Roots&Shoots is het programma waarmee Jane over de hele wereld jongeren én volwassenen motiveert om zich in te zetten voor een betere wereld voor mens , dier én milieu. Er is hoop!

RS special mailing Tanzania 1e RS bijeenkst.docx
De eerste Roots&Shoots bijeenkomst met Tanzaniaanse studenten in 1991 bij Jane haar huis in Dar Es Salaam.

Zo hebben de Roots&Shoots jongeren en vrijwilligers in Tanzania bijvoorbeeld  om het leefgebied van de chimpansees uit te breiden de afgelopen twee jaar meer dan twee miljoen bomen gepland in gebieden die belangrijk zijn voor chimpansees en andere wilde dieren. Met een nationale campagne wil het Roots&Shoots team meer dan 1,5 miljoen mensen activeren om mee te doen. Bijvoorbeeld met een jaarlijkse Chimpanseedag.

RS special mailing Tanzania 2

Het Jane Goodal Instituut wil het team in Tanzania graag een Jeep schenken, zodat alle vrijwilligers daar nog beter hun werk kunnen doen. Daarom roept zij iedereen op om geld te doneren voor de aanschaf van het voertuig.

RS special mailing Tanzania 1

Door: Kris Wijnands en Lara Nellissen

 

Steun ons met jouw donatie en samen helpen wij Roots&Shoots Tanzania.

Zelf meedoen aan het Roots&Shoots programma?
Wil jij ook meedoen aan het Roots&Shoots programma bij jou op school, op je werk, de sportclub of waar je maar wilt?  Dat kan! Het is gratis en wij helpen je heel graag op weg met onze toolkit. Je hoeft ons alleen een e-mail te sturen info@janegoodall.nl. Tot gauw!

RS special mailign nieuwsbrief bottom hulp VK

Of start je eigen actie!
Maak je eigen persoonlijke actiepagina en activeer je vrienden en familie op PIFworld.
Denk aan een sportprestatie, digitale collectebus, verjaardag, diner, huwelijksreis, workshop, veiling, garageverkoop, uitdaging
of andere originele actie om geld op te halen voor de bescherming van chimpansees.

Als bedrijf iets doen?
Dat kan ook via PIFworld of contact ons via info@janegoodall.nl voor meer mogelijkheden.

Om onze chimpansee familie en hun leefgebieden te beschermen is jouw hulp nodig!