fbpx

Roots & Shoots met Jane Goodall op de Hogeschool van Amsterdam

Roots & Shoots met Jane Goodall op de Hogeschool van Amsterdam
17 april 2018 Linda van Hage

Roots & Shoots met Jane Goodall op de Hogeschool van Amsterdam 

Op 24 mei verwelkomt het debatcentrum FLOOR van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) Jane in het Kohstammhuis.

Wat is het grootste gevaar voor onze toekomst? Waar moet je beginnen om iets te kunnen veranderen? En hoe kun jij iets betekenen voor de wereld? 

Op de HvA zal Jane met een inspirerende lezing al deze vragen van de studenten beantwoorden en over haar wereldwijd actieve Roots & Shoots programma praten.

Lees meer over Roots & Shoots en meld je aan!

Spoiler Alert door FLOOR Hogeschool van Amsterdam

Over FLOORLogo FLOOR debatcentrum

FLOOR brengt studenten in verbinding met de stad Amsterdam en FLOOR inspireert studenten. Doe mee aan een debat, kom naar een van onze symposia, voorstellingen, presentaties of collegecafés, bij het debatcentrum FLOOR van de Hogeschool van Amsterdam kan het allemaal.

FLOOR programmeert actuele en maatschappelijke thema’s op het gebied van: carrière, ondernemerschap, cultuur en je eigen onderwijs en onderzoek.

FLOOR biedt ruimte voor ontmoetingen tussen studenten, docenten, deskundigen en de stad Amsterdam. Op een leuke en laagdrempelige manier hebben we het bij FLOOR over onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven, culturele- en maatschappelijke thema’s.

 

logo HvAOver de Hogeschool van Amsterdam 

Leren, werken en leven in Amsterdam zijn bij de HvA op een vanzelfsprekende manier met elkaar verbonden. De HvA is een grootstedelijke hogeschool waar studenten, docenten en onderzoekers vanuit verschillende invalshoeken en disciplines samenwerken met elkaar en met bedrijven, organisaties en (kennis)instellingen.