fbpx

Extra voorstelling: De Balie kijkt Jane met Jane Goodall

Extra voorstelling: De Balie kijkt Jane met Jane Goodall
4 mei 2018 Linda van Hage

Extra voorstelling: De Balie kijkt ‘Jane’ – met Jane Goodall

Op 25 mei verwelkomt De Balie wereldberoemd primatoloog dr. Jane Goodall. Na een inleidend gesprek met Jane Goodall over haar welbewogen carrière kijken we de prachtige documentaire Jane, waarin we zien hoe Goodall onderzoek doet naar het gedrag van chimpansees in hun natuurlijke leefomgeving.

Goodall’s jonge jaren en haar avontuur worden getoond in Jane: een ongelofelijk mooie en diep romantische film. 

Datum: 25 mei, 17:45
Zaal: Grote zaal
Film: 90 min

Over Jane

Als 26-jarige secretaresse krijgt Jane Goodall van paleontoloog Louis Leakey de kans om naar Afrika te gaan, haar grote droom. Zonder enige ervaring, kennis of wetenschappelijke opleiding trekt zij, samen met haar moeder, naar de wildernis om de allereerste onderzoeker naar apengedrag in het wild te worden.

Met de aankoop van je kaart draag je bij aan Het Jane Goodall Instituut Nederland en daarmee aan duurzame bescherming van chimpansees en hun leefgebieden.

Om een extra donatie te doen aan het Jane Goodall Instituut kun je naast je ticket ook een Boscertificaat (€15) of een Chimpcertificaat (€35) aanschaffen. Lees hier meer over het Chimpcertificaat en het Boscertificaat.

Koop direct kaarten voor de film in De Balie

 

DeBalieLogo2015Over De Balie

Dit programma is georganiseerd in samenwerking met De Balie. De Balie is hét podium voor het vrije woord, eigentijdse kunst, politiek en cultuur aan het Leidseplein in Amsterdam. In vijfendertig jaar is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende debatten, documentaires en (kunst)projecten. De Balie biedt een podium aan vrije geesten met afwijkende meningen en nieuwe denkbeelden en ziet het als haar taak om het publieke debat te stimuleren. De Balie heeft een eigen, vaste redactie van professionele programmamakers. Voor meer informatie en het hele programma: www.debalie.nl.


Om de chimpansees en hun leefgebieden duurzaam te beschermen is jouw hulp nodig!

Steun ons met jouw donatie of adopteer een chimpansee. 

Of start je eigen actie en Pay it Forward!
Maak je eigen persoonlijke actiepagina en activeer je vrienden en familie op PIFworld.
Denk ook aan een sportprestatie, digitale collectebus, verjaardag, diner, huwelijksreis, workshop, veiling, garageverkoop, uitdaging
of andere originele actie om geld op te halen voor de bescherming van chimpansees

Als bedrijf iets doen?
Dat kan ook via PIFworld of contact ons via info@janegoodall.nl voor meer mogelijkheden.

Ben jij social media expert en wil jij ons als vrijwilliger helpen met jouw tijd?
Ook dat kan. Contact info@janegoodall.nl voor de mogelijkheden.