fbpx

Mooie energie tijdens het vrouwendiner met Jane Goodall

Mooie energie tijdens het vrouwendiner met Jane Goodall
1 juni 2018 Linda van Hage

Mooie energie tijdens het vrouwendiner met Jane Goodall

Op 25 mei sloten wij drie succesvolle dagen met Jane af met een vrouwendiner in de Tolhuistuin in Amsterdam Noord.

Na een inleidend welkom van Karin Bloem luisterden wij naar Jane Goodall over haar ‘Reasons for Hope’.

RoyBorghoutsFotografie-180525-JaneGoodall&Ladies'dinner-063

Over Jane

Als 26-jarige secretaresse krijgt Jane Goodall van paleontoloog Louis Leakey de kans om in Gombe (Tanzania) onderzoek te doen naar chimpansees. Dit is haar grote droom. Zonder enige ervaring, kennis of wetenschappelijke opleiding trekt zij, samen met haar moeder, naar de wildernis. Jane doet het allereerste onderzoek naar het gedrag van chimpansees in de wildernis.

RoyBorghoutsFotografie-180525-JaneGoodall&Ladies'dinner-053Follow up vrouwendiner

Na de inspirerende woorden van Jane, zijn er geweldige ideeën bedacht om bij te dragen aan het werk van Jane Goodall en Het Jane Goodall Instituut Nederland. Als bijzondere groep zakenvrouwen,  zijn veel vrouwen door Jane geinspireerd om haar legacy te steunen. Graag houden wij jullie als bijzondere groep vrouwen op de hoogte van de vorderingen van JANE en het Jane Goodall instituut. Daartoe wordt op LInkedIn een ‘ Business Group Jane Goodall’  gestart.  Er zijn ongetwijfeld een aantal vrouwen die ons met raad en/of daad wil steunen. Wij zullen jullie in de toekomst als bijzonder vrouwennetwerk voor speciale events uitnodigen. Daarnaast wordt het mogelijk om ‘ FRIEND OF JANE’ te worden. Lees meer.

EenVandaag

Beelden van de avond zijn terug te zien bij onder andere de EenVandaag uitzending van zaterdag 26 mei.

Dank

Met dank aan de enthousiaste groep vrijwilligers (Team Jane – Changemakers) het bestuur en de Tolhuistuin hebben wij een geweldig event kunnen neerzetten. De enthousiaste gemotiveerde aanwezige dames maakten het af met hun geweldige ideeën en voornemen zichzelf of met hun bedrijf in te zetten voor de legacy van Jane Goodall en de het verwezenlijken van de missie van het Jane Goodall Instituut.

Deel je ideeën en hulpaanbod met het Jane Goodall Instituut

Heb je ideeën en/of een hulpaanbod die bijdragen aan het Jane Goodall Instituut? Neem contact met ons op via het formulier  of mail op linda@janegoodall.nl.

LinkedIngroep

Een van de goede ideeën, het opzetten van een LinkedIngroep zullen wij snel realiseren. Het wordt de Jane Goodall Business Group (JGBG). Een groep waarin allereerst de vrouwen die aanwezig waren tijdens het diner, met elkaar op de hoogte worden gebracht van nieuws en waarin wij elkaar kunnen aanmoedigen tot initiatieven om Jane’s missie te ondersteunen en onze aarde te beschermen.

Foto’s

De foto’s van deze avond staan online, het laden misschien wat langer duren door de vele leuke foto’s! Kijk hier voor alle foto’s van van de avond 
Fotocredits: Roy Borghouts

Fotocredits: Lennart Stolte en Matthijs van Os van Project CHIMP
Voor meer werk en hun project kijk hier

Geschreven door: Karin Bloem