fbpx

Letterdesk stelt zich voor

Letterdesk stelt zich voor
1 July 2019 Linda van Hage

Letterdesk stelt zicht voor  

Hoog tijd om weer eens een partner van het Jane Goodall Instituut Nederland voor te stellen. Tekstbureau Letterdesk zet zich sinds het begin van dit jaar in voor de eindredactie van de maandelijkse nieuwsbrieven.

Wie zijn jullie?

Wij zijn Els Hekkenberg en Kris Wijnands van tekstbureau Letterdesk. We hebben elkaar leren kennen op de redactie van een lokaal nieuwsblad in Noord-Limburg. Het samenwerken vonden we zo fijn, dat we eind 2018 hebben besloten onze baan op te zeggen en samen verder te gaan als tekstbureau. Schrijven was altijd al wat we het allerliefste deden: en nu kunnen we ons daar helemaal op focussen!

Wat doen jullie?

We hebben een tekstbureau. Tekstbureau Letterdesk helpt bedrijven en organisaties met het schrijven van teksten: we maken moeilijke teksten lekker leesbaar, we maken een droge boodschap tastbaar en schrijven teksten die je uit wilt lezen. Voor bedrijven schrijven of redigeren we webteksten, nieuwsbrieven, blogs, teksten voor folders en brochures: eigenlijk alle teksten waarmee een bedrijf haar verhaal wil vertellen. Ook vinden we het heel leuk om jubileumboeken te schrijven of redigeren en schrijven we levensverhalen.  We schrijven ook in het Engels en vertalen EN-NE en NE-EN.

Hoe hebben jullie het Jane Goodall Instituut leren kennen?

Kris leerde het Jane Goodall Instituut kennen via haar goede vriendin Lara, die daar al eerder vrijwilligerswerk deed. Kris hielp Lara met de teksten voor de nieuwsbrieven en website en nu Lara zelf tussen de orang-oetans  zit in Indonesië voor onderzoek, is Letterdesk verder gegaan met het helpen met teksten voor het Jane Goodall Instituut.

Hoe dragen jullie bij aan het Jane Goodall Instituut?

Letterdesk verzorgt de eindredactie van de maandelijkse nieuwsbrieven die op de website komen te staan en andere teksten als persberichten en nieuwsartikelen.

Contact:

www.letterdesk.nl

info@letterdesk.nl