fbpx

Recycle4Chimps op het Verzamel, ontzamel festival

Recycle4Chimps op het Verzamel, ontzamel festival
27 August 2019 Linda van Hage

Recycle4Chimps op het Verzamel, ontzamel festival

In het ‘Jane85’ jaar staat het Jane Goodall Instituut zondag 29 september op het ‘Verzamel, ontzamel festival’ in Hoek van Holland. Kom je mobieltjes, toners en cartridges inleveren, ontzamel en steun de chimpansees.  

Voor de verzamelaar (wie is dat niet…?) die relaxt aan de slag wil tegen vervuiling en verspilling. Kom verzamelen, ontzamelen, onstpullen, omdenken, Het Jane Goodall Instiuut en Jane’s Roots & Shoots jongerenprogramma zijn er bij om jou te helpen ontzamelen!

Iedereen is welkom,  wij informeren je graag over de verschillende manieren van recycelen voor de chimpansees. Jouw mobieltjes, toners en cartridges zijn geld waard voor de chimpansees en wij bieden nog meer recycle mogelijkheden met  onze merchandiseWaste2Wear, Fairphone, Eeko en PifWorld. Plus,  Jane Goodall’s Roots & Shoots programma, zet je graag aan het denken over wat jij kan doen voor mens, dier en natuur.

Samen maken we een positief verschil! 

“What you do makes a difference, and you have to decide what kind of difference you want to make.” – dr. Jane Goodall

Marie Kondo, hergebruik, milieu. Het komt allemaal langs op 29 september in De Zeetoren. KUnSTPLAATS: ‘Van verzamelen naar ontzamelen’ Stichting KUnSTPLAATS i.s.m. PLSTK-Café PLSTK-Café:‘Doen met wat je hebt

Kijk op de website van Kunstplaats voor meer informatie