fbpx

Laat je inspireren op het Wildlife Film Festival Rotterdam

Laat je inspireren op het Wildlife Film Festival Rotterdam
24 september 2019 Linda van Hage

Laat je inspireren op het Wildlife Film Festival Rotterdam

In dit ‘Jane85’ jaar is het Jane Goodall Instituut met Jane’s Roots & Shoots jongerenprogramma vijf dagen lang aanwezig op het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR). Kom ook deze vijfde editie van woensdag 30 oktober tot en met 3 november en laat je inspireren.

Van 30 oktober t/m 3 november 2019 heeft het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) ruim honderd vertoningen van de meest bijzondere, spraakmakende en prachtige natuurfilms van makers uit binnen- en buitenland.

Om kinderen bewust te maken van de schoonheid van de natuur en serieuze thema’s zoals duurzaamheid en de gevolgen van klimaatverandering te bespreken, stelt WFFR een speciaal programma samen voor kinderen. Het Jane Goodall Instituut is overdag met Roots & Shoots aanwezig om kinderen te inspireren om zich in te zetten voor hun omgeving!

“What you do makes a difference, and you have to decide what kind of difference you want to make.” – dr. Jane Goodall

Daarnaast zijn er uiteraard ook chimpansees te zien. De eerste aflevering van Dynasties, een thema van het WFFR, gaat over chimpansee dynasties en is opgenomen in Senegal, in de buurt van onze projecten.

Algemene informatie WFFR 2019
Datum: 30 oktober t/m 3 november 2019
Locatie: Cinerama, Westblaak 18, Rotterdam

Tot in Rotterdam bij het WFFR! Kijk op de website van WFFR voor meer informatie, de kaartverkoop en het volledige programma.