fbpx

Roots & Shoots bij ontmoetingsplek de Klup

Roots & Shoots bij ontmoetingsplek de Klup
7 november 2019 Fien Lindelauff

Roots & Shoots bij ontmoetingsplek de Klup

Door: Fien Lindelauff

Gonny zet zich in om jongeren met een beperking te motiveren om een verschil te maken. Met behulp van Jane’s Roots & Shoots programma startte zij een project bij ontmoetingsplek de Klup in Apeldoorn. De Klup is een ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme en niet aangeboren hersenletsel.

Gonny merkte dat veel jongeren op de Klup graag iets nuttigs willen doen. Met dit idee startte zij de ZaterdagOchtendKlup, waarmee jongeren door middel van Roots&Shoots een verschil kunnen maken voor mens, dier of natuur.

Een van de projecten die zij deden was het maken van bijenhotelletjes, waardoor er meer bijen in de omgeving worden aangetrokken.

Op 6 december mogen deze kinderen hun project presenteren aan niemand minder dan Jane zelf! Heb jij ook een Roots&Shoots project opgezet die je graag aan Jane zou willen presenteren? Stuur dan een mailtje naar rootsandshoots@janegoodall.nl!