fbpx

Geef een GROEVE horloge cadeau en geef tevens tijd voor de chimpansees  

Geef een GROEVE horloge cadeau en geef tevens tijd voor de chimpansees  
19 December 2019 Linda van Hage

GROEVE horloge verkoopt tijd voor de chimpansees  

Het is nog niet te laat om de chimpansees van uitsterven te behoeden, maar tijd schiet tekort.

Het meest waardevolle dat we bezitten is tijd. Met de exclusieve horloge verkoop wil GROEVE ook wat extra tijd aan de natuur geven. Voor elke verkochte horloge steunt Groeve daarom het Jane Goodall Instituut.

Op de Maatwerkbeurs in Muiden onthulde Jeroen Schwering het eerste model van zijn kersverse horlogemerk GROEVE. In deze eerste serie zijn slechts vierentwintig uurwerken met veel zorg en precisie gemaakt.

Foto: Nikki Meijer

Het GROEVE First Edition horloge is gemaakt van elementen die allemaal gemaakt zijn van massief 316L roestvrij staal. Dit staal kreeg een speciale behandeling om het krasbestendig te maken, zodat het bestand is tegen de tand des tijds. Een stukje nalatenschap dat vanaf vandaag nog steeds in de tijd is.

 

Foto’s: Emory Hoffman

Het is een gedetailleerd en simplistisch ontwerp geworden. Samen met een geweldige automatische beweging die u kunt zien door de achterkant van het saffierglas maakt het een uniek horloge.

Namens het Jane Goodall Instituut en de chimpansees bedankt!

Meer te weten komen over GROEVE, dat kan op groevewatches.com. Volg ze ook op Instagram en Facebook

Meer over onze Jane Goodall samenwerkingspartners te weten komen? Kijk op onze sponsors & partners pagina en sluit je aan!

Foto: Nikki Meijer