fbpx

Donatie Jetteke van Lexmond en de Next Closet

Donatie Jetteke van Lexmond en de Next Closet
28 January 2020 Fien Lindelauff

Donatie Jetteke van Lexmond en de Next Closet

We hebben een prachtige donatie van 600 euro ontvangen van Jetteke van Lexmond en de Next Closet!

Namens de chimpansees bedanken wij jullie voor deze prachtige donatie Jetteke van Lexmond en the Next Closet. Met het verkopen van de items uit haar kledingkast haalde Jetteke maar liefst 600 euro op voor het Jane Goodall Instituut Nederland.

The Next Closet is een website waar je zelf je tweedehands designer kleding kunt verkopen. Zo geef je kleding een tweede leven, wat natuurlijk een goed  is voor mens, dier en natuur! Neem hier een kijkje in de kledingkast van Jetteke van Lexmond.

Wil jij zelf ook een actie starten om geld op te halen voor het Jane Goodall Instituut? Doe mee via Pifworld! 

Door: Fien Lindelauff