fbpx

Nieuwe samenwerking Nourish My Nature

Nieuwe samenwerking Nourish My Nature
28 februari 2020 Fien Lindelauff

Nieuwe samenwerking Nourish My Nature

Het Jane Goodall Instituut is een nieuwe samenwerking gestart met de online shop voor edelstenen genaamd ‘Nourish My Nature’. Voor elk verkocht product doneren zij 10% aan het Jane Goodall Instituut.

Over Nourish My Nature

Nourish My Nature is in 2019 opgericht door Jackie Jane. Nadat zij in aanraking kwam met edelstenen en de werking ervan, paste zij affirmaties toe en ontdekte zij haar eigen kracht. Met Nourish My Nature wil zij door de verkoop van diverse edelstenen en bijpassende affirmaties anderen ook deze innerlijke kracht laten ontdekken. Onze innerlijke wereld weerspiegelt de manier waarop wij omgaan met de wereld om ons heen. Daarom werkt Jackie Jane vanuit het ‘pay it forward systeem’: als jij in staat bent voor jezelf te zorgen, dan kun je dit ook doen voor mens en natuur. Om deze cirkel rond te maken wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan het Jane Goodall Instituut.

Vanuit Nourish My Nature

Nourish My Nature staat voor het creëren van een fijnere wereld voor mens en natuur. Met de krachtige werking van edelstenen en bijpassende affirmaties kunnen wij dichter bij onze innerlijke wereld komen. Onze innerlijke wereld weerspiegelt de manier waarop wij omgaan met de wereld om ons heen. Vanuit deze gedachte wordt van elke verkochte edelsteen 10% afgestaan aan het Jane Goodall Instituut Nederland. Op die manier wordt de cirkel tussen mens en natuur rond gemaakt.

Nourish my nature 3

  • Diverse edelstenen met werking en affirmatie
  • Gedrukt op gerecycled papier
  • Verpakt in fairtrade, gerecycled of handgeschept materiaal.

Bekijk hier de webshop.

Logo Nourish My Nature