fbpx

22 april Earth Day: premiere ‘Jane Goodall: The Hope’

22 april Earth Day: premiere ‘Jane Goodall: The Hope’
16 april 2020 Fien Lindelauff

22 april Earth Day: Premiere ‘Jane Goodall: The Hope’

Dit jaar vieren wij samen met National Geographic de dag van de aarde. Op deze dag willen we iedereen ervan bewust maken hoe belangrijk de aarde voor ons is, en waarom we goed voor onze natuur moeten zorgen. Op welke manier doe jij iets goeds voor de aarde op 22 april?

Op de kanalen van National Geographic staat speciaal op 22 april het werk van dr. Jane Goodall centraal. Zo is vanaf deze dag ‘Jane’ op Disney+ te bekijken om zo veel mogelijk jongeren te inspireren met haar verhaal.

En natuurlijk zal de documentaire ‘Jane Goodall: The Hope’ om 20.00 in premiere gaan op National Geographic! In deze nieuwe documentaire staat niet Jane’s onderzoek, maar haar leven als activiste en inspiratiebron centraal. Raak ook geïnspireerd door Jane’s levenskracht en kijk met ons mee!

Bekijk hier het volledige programma van National Geographic op Earth Day.

Bekijk hier de trailer van ‘Jane Goodall: The Hope’: