fbpx

Jane Goodall in het nieuwe boek van Twan Huys

Jane Goodall in het nieuwe boek van Twan Huys
5 mei 2020 Fien Lindelauff

Jane Goodall in het nieuwe boek van Twan Huys

Jane Goodall en Twan Huys wandelen

Voor zijn boek Wandellust ging Twan Huys vorig jaar op pad met Jane Goodall in de Leersumse Bossen.

Twan Huys heeft een nieuw wandelboek geschreven. Twan Huys is bekend als televisiepresentator en interviewde onder andere dr. Jane Goodall in 2016 voor Collegetour. Afgelopen December interviewde Twan haar weer, dit keer voor zijn nieuwe boek ‘Wandellust’.

Over ‘Wandellust’:

‘Twan Huys is zijn leven lang al een gepassioneerd wandelaar. Van jongs af aan ging hij met zijn ouders op pad in de heuvels van Zuid-Limburg, op zoek naar zeldzame orchideeën, ijsvogels en dassen. In Wandellust verbreedt hij zijn horizon en beschrijft de mooiste wandelgebieden van Nederland. In een turbulent jaar vindt hij rust tijdens lange tochten, soms met zijn vader en moeder, beiden ver in de tachtig, soms met vrienden en bekenden als Herman Finkers, prinses Irene, Geert Mak en Jane Goodall.’

Bestel het boek hier.

Bekijk de de promo van ‘Wandellust’ en een deel van het interview met Jane Goodall: