fbpx

Wat doet dr. Jane Goodall in quarantaine?

Wat doet dr. Jane Goodall in quarantaine?
10 July 2020 Fien Lindelauff

Wat doet dr. Jane Goodall in quarantaine?

Ondanks dat Jane Goodall sinds de uitbraak van het coronavirus in haar huis in Bournemouth verblijft, is zij niet minder bezig met haar missie. Volgens Jane is haar werk nu belangrijker dan ooit, omdat het coronavirus veroorzaakt werd door onze respectloze houding tegenover de natuur. De post-covid samenleving geeft ons een kans om het anders aan te pakken. Waar is Jane allemaal online aanwezig geweest om haar stem te laten horen?

 

Dit is slechts een greep uit alle activiteiten en interviews waar Jane Goodall mee bezig is geweest. Ondanks haar 86 jaar, is zij actiever en drukker dan ooit. Volgens Jane is het harder nodig dan ooit om zich te laten horen en aandacht te vragen voor een betere wereld voor mens, dier en natuur.

Wil jij ook helpen met het uitdragen van Jane Goodall’s gedachtegoed? Sluit je dan aan bij TeamJANE en word vrijwilliger!

Bekijk hier enkele interviews met Jane: