fbpx

Volg een online Roots & Shoots workshop!

Volg een online Roots & Shoots workshop!
8 October 2020 Fien Lindelauff

Doe jij ook mee met de online Roots & Shoots workshop?

In een wereld waar klimaatverandering en plasticsoep het verhaal van de dag zijn, is het tijd om zélf een verschil te maken. Volg gratis een online Roots & Shoots workshop en kom in actie! Deze laagdrempelige Roots & Shoots is gratis beschikbaar voor iedereen die kennis wilt maken met Jane Goodall’s Roots & Shoots jongerenprogramma.

Na deze workshop heb je hopelijk inspiratie om zelf een groep jongeren te begeleiden of om zelf een project te starten.

Je gaat op een interactieve manier aan de slag met o.a. leuke opdrachten en brainstorms, om op deze manier te leren welke uitdagingen jou aanspreken en hoe je deze uitdagingen kunt aanpakken om zo een positief verschil te maken voor mens, dier en/of natuur.

Wat gaan we doen?

– Je maakt kennis met het inspirerende verhaal van Jane Goodall
– Je gaat met interactieve opdrachten kijken naar de uitdagingen die er in jouw omgeving zijn
– Samen met andere deelnemers ga je aan de slag met het bedenken van oplossingen voor een of meerdere van deze uitdagingen
– Ten slotte is er de ruimte om te kijken naar de (al) behaalde successen en welke successen je nog meer wilt behalen na de workshop voor een betere wereld

Wanneer?

De online workshop zal plaatsvinden op woensdag 9 juni en donderdag 5 augustus om 19.30 via ZOOM. Je hoeft hiervoor geen zoom account te hebben, maar het is wel handig om van te voren de app gedownload te hebben.

Voor wie?

De online Roots & Shoots workshop is bedoeld voor jongeren vanaf 16 jaar, docenten, en andere geïnteresseerden in het Roots & Shoots programma.

Het doel van de online Zoom workshop is om op een laagdrempelige manier jongeren kennis te laten maken met het Roots & Shoots programma, om de jongeren te motiveren en enthousiasmeren om een project te starten die een positief verschil maakt in hun eigen omgeving.

Hoelang duurt de workshop?

De workshop duurt maximaal 1 uur. Daarna is er nog de mogelijkheid om na te praten over jouw/jullie project zonder begeleiding.

Inschrijven

Online Workshop inschrijving

  • Kies één data ,beide workshops starten om 19:30
  • Ik verklaar hiermee dat ik ouder ben dan 16
  • De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over chimpansees, de Jane Goodall projecten in Afrika en het Jane Goodall instituut. Het Roots & Shoots programma is speciaal voor jongeren, je bent tot niets verplicht als je dit invult.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Meer weten over Roots & Shoots? Bekijk de video!

Volg ons op social media!

Volg Roots & Shoots op Instagram, TikTok en Facebook om altijd op de hoogte te blijven van de laatste duurzame tips, inspiratie en tutorials! En natuurlijk om te zien wat andere Roots & Shooters doen. Deel jouw project en tag ons en #RootsandShootsNL voor een ShoutOut!

En natuurlijk: bekijk onze nieuwe website!

 

Start Roots & Shoots, begin meteen en meld je aan!

more-about-jane

Lees hier het laatste Roots & Shoots nieuws

ROOTS & SHOOTS NIEUWS

  • Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
  • Verborgen veld om TL vinkje uit te zetten
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.