fbpx

Wij drinken Moyee koffie: een kopje koffie met impact!

Wij drinken Moyee koffie: een kopje koffie met impact!
11 november 2020 Fien Lindelauff

Moyee koffie

Het Jane Goodall Instituut Nederland drinkt graag een kopje koffie met een positieve impact. Moyee coffee is opgezet om de balans in de koffieketen te herstellen. Samen maken wij het verchil voor onze planeet. Drink ook een kopje Moyee koffie met impact en maak kans op onze Difference trui! 

Moyee coffee Congo

Moyee: Fairchain koffie

Moyee zet zich niet alleen in voor fairtrade, maar ook voor fairchain koffie. Dit betekent dat het hele productieproces van Moyee koffie op een eerlijke manier plaatsvindt. Zo krijgen boeren een eerlijke koffieprijs, wordt de koffie verwerkt in het land van herkomst, en investeert Moyee in een leefbaar inkomen voor de boeren. Daarnaast investeert Moyee in het behouden en aanplanten van bossen. Dit alles heeft een positieve impact op boeren, bedrijven en bossen.

Moyee coffeeOeganda

Zowel Moyee als Het Jane Goodall Instituut hebben projecten in Oeganda. In de regenwouden groeit Moyee hun koffiebonen, om de planten beschermen tegen de zon en het ecosysteem te versterken. Het Jane Goodall Instituut zet rangers in om valstrikken te verwijderen en wilde chimpansees te beschermen, en vangt daarnaast chimpansees op in het Ngamba Island in Oeganda.

 

 

Make a Difference

Volgens Jane kan elke keuze die jij maakt een verschil maken. Zo maakt ook jouw dagelijkse kopje koffie een verschil. Het kantoorteam van Jane Goodall Instituut Nederland drinkt daarom graag een kopje koffie met impact. Jij ook?

Bestel Moyee koffie met code JaneNL_DrinksPink en maak kans op onze Difference trui!