fbpx

22 april Earth Day met Jane Goodall: The Hope op National Geographic

22 april Earth Day met Jane Goodall: The Hope op National Geographic
13 April 2021 Linda van Hage

22 april Earth Day met Jane Goodall: The Hope op National Geographic

Ook dit jaar vieren wij weer samen met National Geographic de dag van de aarde op 22 april. Op deze dag willen we iedereen ervan bewust maken hoe belangrijk de aarde voor ons is, en waarom we goed voor onze natuur moeten zorgen.

National Geographic zend daarom speciaal op 22 april diverse programma’s uit, waaronder om 17:00 Jane Goodall: The Hope. Maar ook Heroes of the Oceans en Birds, Bees & Business. Meer informatie over de programmering kan gevonden worden op de ‘Programmering’ sectie van de National Geographic website

The Hope gaat over het leven van Jane waarin zij zo veel mogelijk jongeren inspireert met haar verhaal. In deze documentaire staat niet Jane’s onderzoek, maar haar leven als activiste en inspiratiebron centraal. Kijk met ons mee en raak ook geïnspireerd door Jane’s levenskracht! Wij hopen dat het jou inspireert ook iets goeds te doen voor de aarde, op 22 april maar ook daarna.

Sluit je bijvoorbeeld aan bij Jane’s Roots & Shoots  jongerenprogramma om iets goeds te doen voor mens, dier en Natuur.

De film ‘JANE’ over het onderzoek van Jane naar de chimpansees is overigens ook te zien op Disney +.

Bekijk hier de trailer van ‘Jane Goodall: The Hope’:

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!