fbpx

De Balie interviewt Jane en jij kan erbij zijn!

De Balie interviewt Jane en jij kan erbij zijn!
19 May 2021 Fien Lindelauff

De Balie interviewt Jane en jij kan erbij zijn!

Door: Ilse Passchier

Wil jij live aanwezig zijn bij een interview met Jane? Dat kan! Op 14 Juni wordt Jane namelijk door de balie in Amsterdam online geïnterviewd.

Wat voor event is het?

Tijdens de avond van 14 Juni zal Jane uitgebreid in gesprek gaan met de Balie en hier kunnen jullie allemaal bij aanwezig zijn. We zullen het vooral met haar gaan hebben over hoe de wereld eruit zou kunnen zien na de corona-crisis. Wat zegt deze crisis over hoe wij als mens met de aarde en natuur omgaan? En wat zouden we anders moeten doen? In dit gesprek zal Jane ons vertellen over haar visie op hoe we hier meer openheid en publieke discussie over kunnen creëren en zo meer bewustzijn creëren over de bescherming van dier en natuur. 

Wat is De Balie?

De Balie produceert programma’s over kunst, cultuur en politiek. In vijfendertig jaar is De Balie uitgegroeid tot een fenomeen op het gebied van spraakmakende ontmoetingen, films en kunstprojecten. De Balie heeft een vast team van professionele programmamakers die het publieke gesprek stimuleren en ruim baan bieden aan vrije geesten en nieuwe denkbeelden. En nu dus een online interview met Dr. Jane Goodall.

Voor meer informatie en het hele programma: www.debalie.nl.

Hoe zal het evenement eruit zien?

In totaal zal het evenement ongeveer een uur in beslag nemen. Het is voor iedereen die wil gratis online toegankelijk. Iedereen kan de livestream gratis meekijken via de homepage van de Balie, de programmapagina, facebook en twitter. Een dag later zetten we de uitzending op YouTube.

Dankzij uw donatie kan de natuur beschermd worden

Dankzij uw steun kunnen wij chimpansees beschermen, bomen planten en natuurgebieden herstellen, maar ook direct gemeenschappen ondersteunen. Bedankt!