fbpx

Luistertip: Jane’s nieuwe Audioboek!

Luistertip: Jane’s nieuwe Audioboek!
26 May 2021 Fien Lindelauff

Luistertip: Jane’s nieuwe Audioboek!

Door: Ilse Passchier

In een wereld waar steeds meer online moet, is ook Jane meer dan ooit actief op het internet. Het digitale platform biedt ontzettend veel mogelijkheden, en Jane maakt hier op een fantastische wijze gebruik van om haar boodschap over de wereld te verspreiden. 

Naast haar recentelijk uitgebrachte podcast genaamd de ‘Hopecast’, heeft Jane nu ook een van haar eigen boeken ingesproken. Al lange tijd was dit een droom voor haar om dit te doen, nu is het eindelijk zo ver dat het audioboek beluisterd kan worden.

In de speciale editie van het boek ‘My Life with the Chimpanzees’ vertelt Jane haar verhaal. Deze autobiografie geeft een kijkje in het leven en de gedachtegang van Jane en laat zien waar haar fascinatie voor de natuur en chimpansees vandaan komt. Daarnaast neemt ze ons mee op haar reis als wetenschapper, de lessen die ze heeft geleerd en de uitdagingen waar ze voor heeft gestaan.

Dankzij uw donatie kan de natuur beschermd worden

Dankzij uw steun kunnen wij chimpansees beschermen, bomen planten en natuurgebieden herstellen, maar ook direct gemeenschappen ondersteunen. Bedankt! 

Wat deze editie zo bijzonder maakt is dat deze audioversie gesproken door Jane zelf, ook vol zit met nieuwe details en extra verhalen die eerder niet in het boek terug te vinden waren. We krijgen een kijkje in Jane’s leven als nooit tevoren. 

De prachtige muziek en speciale audiofragmenten die het boek ondersteunen maken de ervaring voor de luisteraar compleet. Producer Ruth Mendelsen is terug in de archieven gedoken van Gombe, de plaats waar het voor Jane allemaal begon. Hier heeft hij audiofragmenten weten te vinden die nu in het boek verwerkt zijn. 

Het boek is de moeite waard voor natuurliefhebbers van alle leeftijden om te beluisteren, en geeft een prachtig beeld van hoe Jane als jonge vrouw met haar passie voor natuur de wereld van de wetenschap voor altijd wist te veranderen!

 “Our team went through so much to produce this book, from creating a make-shift sound studio in a hotel room, to their meticulous research of all of the appropriate sounds. It is an audiobook that every child should experience.”