Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Chimp nieuws: Afrika verdedigt Eazy

Afrika is een jonge chimpansee die waarschijnlijk in januari 2007 geboren is. Ze staat bijna onderaan in de rangorde en is gezond. Ze brengt haar tijd graag door met haar zoon Eazy en Ruparelia.

Afrika houdt ervan om in het ondiepe water aan de westkant van het eiland te waden, zodat ze de bomen die daar in het water groeien kan bereiken. Hoewel ze eerst graag in het bos de nacht doorbracht, slaapt ze nu liever in het slaapverblijf. Afrika heeft nog steeds een kort lontje en probeert soms haar verzorgers te krabben. Ze heeft ook regelmatig woede-uitbarstingen wanneer ze moet wachten op haar eten.

Hoewel Afrika niet altijd meer in de buurt van Eazy is, houdt ze nog wel vaak een oogje in het zeil om er zeker van te zijn dat haar zoon niet in de problemen zit. Laatst kwam Afrika terug uit het bos en zag meteen dat Eazy problemen had met Sara. Sara trok Eazy heen en weer en probeerde een tomaat af te pakken die een verzorger naar hem toe had gegooid. De verzorger riep naar Sara dat ze op moest houden en Afrika begon aan Sara’s been te trekken. Eazy kon zo weg komen en begon Sara te slaan. Omdat niemand Sara te hulp schoot, liep ze gillend weg. Terwijl ze wegliep, pakte ze wel snel Eazy’s tomaat. Eazy raakte hierdoor opnieuw van slag, maar Afrika wist Eazy gerust te stellen en ervoor te zorgen dat hij verder geen eten verloor. Afrika blijkt weer een loyale en oplettende moeder te zijn!