fbpx

DOE MEE!

Jij kan het verschil maken! Begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut.

Om onze programma’s voort te zetten, hebben we jouw hulp nodig. Er zijn daarom vele mogelijkheden om ons werk te steunen. Staat jouw manier van steunen er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of hulp.

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!

Steun ons

Doneer op jouw manier

Andere manieren om te helpen

Recycle4Chimps met je smartphones, cartridges en toners!

Recycle 4 Chimps

Veel materialen die nodig zijn om nieuwe spullen te maken, worden uit de natuur gehaald. En dat terwijl veel grondstoffen gerecycled kunnen worden! Zoals glas, papier, metaal, karton, en plastic, maar ook de grondstoffen van smartphones, printer cartridges en toners. Voor telefoons is goud, zilver, nikkel en coltan nodig. Deze worden uit mijnen gehaald waar vaak sprake is van kinderarbeid en er worden bossen voor gekapt en het milieu vervuild.

Lever daarom je smartphones, cartridges en toners in! Alleen al het inleveren helpt en met de opbrengst die wij voor jouw producten krijgen helpen wij de chimpansees en hun leefgebieden nog meer. Kijk hier hoe jij kunt starten met het Recyclen4Chimps!

Help de handel in wilde dieren te stoppen

Help de handel in wilde dieren te stoppen #ShareWithCare #ForeverWild Lees over het verschrikkelijke dierenleed dat schuilgaat achter de wilde dieren handel.

Lees hier meer over de illegale handel, de impact op chimpansee populaties en waarom dit absoluut moet stoppen.

Jij kunt het verschil maken en helpen deze illegale handel in chimpansees, mensapen en andere wilde dieren te stoppen. Stop met het liken en delen van ongepaste beelden. & Rapporteer ongepaste beelden op social media. Sluit je aan bij onze forever wild campagne.  

Volg ons

Het Jane Goodall Instituut Nederland

       

Dr. Jane Goodall

     

Roots & Shoots

     

The Jane Goodall Institute

     

Wat is jouw idee voor Jane? Op welke manier wil jij het verschil maken?

STUUR ONS JOUW IDEE!