fbpx

ForeverWild

Help ons de handel in wilde dieren te stoppen

Help de handel in wilde dieren te stoppen

Jij kunt het verschil maken en helpen deze illegale handel in chimpansees, mensapen en andere wilde dieren te stoppen.

Help ons 1 minuut met jouw antwoorden op onze vragen.

Help ons met 1 minuut van jouw tijd.

  • Jouw antwoorden helpen onze bewustwordingscampagne. Help ons met jouw antwoorden de illegale handel in chimpansees en andere wilde dieren tegen te gaan.

Wat voor impact hebben ongepaste beelden 

Ongepaste beelden op social media spelen een grote rol in de illegale handel van chimpansees, mensapen en andere wilde dieren.

Ongepaste foto’s, gifjes en filmpjes dragen bij aan een misleidend beeld van chimpansees, mensapen en andere wilde dieren. Deze beelden laten ons onterecht geloven dat wilde dieren in deze situatie thuis horen. Door het ‘schattige’ imago van deze beelden neemt de vraag naar baby chimpansees als huisdier toe.

Deze verhoogde vraag naar baby chimpansees draagt bij aan de illegale handel in deze wilde dieren, waarbij vele van hem worden gedood.

Lees meer over hoe de illegale handel werkt

Wat kun jij doen?

Stop met liken en delen van ongepaste beelden van chimpansees, mensapen en andere wilde dieren.

Met deze campagne willen wij zorgen voor bewustwording en aansluiting bij onze beweging #ShareWithCare om zo samen te zorgen dat deze dieren #ForeverWild blijven.

Lees hier wat jij kunt doen en hoe!

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!

Het Jane Goodall Instituut streeft naar een gezond ecosysteem waarin mens, dier en milieu in duurzame harmonie bestaan. Bescherming van mensapen en hun leefgebied gaat hand in hand met verbetering van de leefomstandigheden van de lokale bevolking en stimulering van jongeren zich in te zetten voor een betere wereld.