Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Jane Goodall – Reasons for Hope vanaf 8 februari in Museon-Omniversum

Vanaf 8 februari 2024 draait op het enorme koepelscherm van Museon-Omniversum de bekroonde grootbeeldfilm Jane Goodall – Reasons for Hope én kun je een prachtige fototentoonstelling over Jane Goodall in het Museon bezoeken!

De film is een must see voor iedereen die op zoek is naar hoop. Jane Goodall laat ons hoopvolle, inspirerende verhalen beleven die laten zien dat we allemaal het verschil kunnen maken voor een betere wereld. Door samen te werken is er veel mogelijk om positieve verandering teweeg te brengen. Dat illustreren de drie, samen met jongeren opgezette initiatieven: de migratie van de trekvogel Kaalkopibis over de Alpen, de herintroductie van de Amerikaanse bizon en het planten van tien miljoen bomen in een Canadese regio die door mijnen is aangetast. Door de hele film heen is er aandacht voor Jane’s vier pijlers van hoop: het menselijke intellect, de veerkracht van de natuur, de kracht en toewijding van jongeren en de ontembare menselijke geest.

Dr. Jane Goodall zorgde in 1960 met haar onderzoek naar chimpansees in Tanzania voor een revolutie in hoe we naar de wereld om ons heen kijken. Nu neemt ze ons opnieuw mee op een avontuur vol inspiratie en hoop. Ze is de inspiratiebron van de verandering die we met elkaar in gang kunnen zetten door in actie te komen.

De film is bekroond met de speciale juryprijs bij de Jackson Wild 2023 Media Awards.

Fototentoonstelling in Museon

Het Museon heeft samen het Jane Goodall Instituut Nederland met veel zorg een inspirerende fototentoonstelling samengesteld die zeer de moeite waard is om te bezoeken. Meer dan 40 prachtige foto’s geven een inkijkje in het boeiende leven van Jane Goodall: haar levenslange liefde voor en studie van chimpansees, haar leven en haar projecten in Afrika en haar hoopvolle jongerenprogramma Roots & Shoots. En er zijn allerlei mogelijkheden om gelijk in actie te komen! Vooral voor kinderen! Met je toegangsticket voor de film heb je ook toegang tot deze prachtige tentoonstelling.

Voor actuele tijden en aanschaf tickets vind je hier op een later tijdstip de link naar Museon-Omniversum. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

Première

De film Jane Goodall – Reasons for Hope en de fototentoonstelling gaan op woensdag 7 februari 2024 in première en zijn vanaf donderdag 8 februari 2024 te zien in Museon-Omniversum in Den Haag.