Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Dr. Jane Goodall komt naar Nederland

Op zaterdag 29 april is Dr. Jane Goodall in Nederland. Slechts één middag zal Dr. Goodall op het podium staan en jij kunt daarbij zijn!

De kaartverkoop is gestart en gaat al hard. Zorg dat je deze unieke kans niet mist! > Koop hier je kaarten.

Ze boeit het publiek al tientallen jaren met haar buitengewone evenementen en inspireert miljoenen mensen om een verschil te maken voor dieren, mensen en de omgevingen die we delen. Tijdens dit zeer speciale evenement zal Jane Goodall inspireren, verrassen en informeren door het delen van haar persoonlijke verhalen als wereldwijde leider op het gebied van natuurbehoud. Mis je kans niet om deze levende legende persoonlijk te zien.


Foto: Catalin Mitrache

Inspiring Hope Through Action

Al meer dan 60 jaar strijdt Jane onvermoeibaar voor het behoud van de natuur. En roept ze ons op om mee te doen door in actie te komen! Door zorgzaam met de aarde om te gaan en te streven naar een betere verbinding tussen mens, dier en natuur. “We kunnen allemaal een steentje bijdragen en verschil maken” zoals Jane altijd zegt. En dat is waar. Elke dag opnieuw kunnen we iets doen voor de planeet. En al die miljoenen kleine acties bij elkaar zullen zeker effect hebben.

Als we écht om de natuur, het klimaat en het welzijn van dieren geven, moeten we op zowel kleine als grote uitdagingen voorbereid zijn en in actie komen. Laat je inspireren tijdens deze bijzondere en hoopvolle middag! Mis deze unieke kans niet en koop direct je kaarten.

* Dit evenement is volledig in het Engels