Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Een levende legende is 90 jaar geworden - dat is het vieren waard!

Sinds Jane in de jaren 1960 belangrijk wetenschappelijk onderzoek deed in Gombe, Tanzania, is ze wereldwijd bekend geworden als een icoon van natuurbehoud. Ze blijft haar werk voortzetten, waarbij ze zich richt op het behoud van de natuur met behulp van wetenschap en in nauwe samenwerking met de lokale gemeenschappen. 

Gedurende dit jubileumjaar vieren wij samen haar bijzondere verjaardag. Deze prachtige mijlpaal wordt wereldwijd op verschillende manieren gevierd; in Nederland draait in het Museon-Omniversum in Den Haag de grootbeeldfilm Jane Goodall – Reasons for Hope en kun je de indrukwekkende fototentoonstelling over Jane’s leven bekijken.

Jane heeft een speciale verjaardagswens, namelijk het ondersteunen van het Chimp Eden opvangcentrum in Zuid-Afrika. Feliciteer Jane met een verjaardagsgift waarmee je direct bijdraagt aan projecten zoals Chimp Eden. In de video vertelt Jane waarom het behoud van Chimp Eden zo belangrijk voor haar is.

Chimp Eden, Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika leven geen chimpansees in het wild, maar het Jane Goodall Institute runt er sinds 2006 wel het chimpansee opvangcentrum Chimp Eden. Hier worden chimps opgevangen die politie- en opsporingsdiensten in heel Afrika uit de handen van criminelen hebben weten te redden. De chimpansees die hier terechtkomen zijn zwaar getraumatiseerd: ze zijn gered uit de handel, uit circussen en nachtclubs.

Chimp Eden biedt deze chimps een veilige haven: het is niet alleen een opvangcentrum waar chimpansees weer een chimp-waardig leven kunnen leiden, maar ook een educatief en toeristisch centrum. Ook loopt er een onderwijsprogramma waar lokale kinderen leren over chimpansees en andere duurzaamheidsproblematiek.

Met jouw verjaardagsgift voor Jane’s 90e verjaardag kunnen wij lokale projecten zoals Chimp Eden blijven ondersteunen!

Feliciteer Jane met een verjaardagsgift!

Met een donatie maak je Jane’s wens voor haar 90e verjaardag mogelijk; het behoud van opvangcentrum Chimp Eden en help je mee om chimpansees in nood een tweede kans te geven.

 

Dit kan door een speciale gift voor Jane’s verjaardag; bijvoorbeeld door een maandelijkse donatie van 9 of 19 EUR of een eenmalige donatie van 90 EUR. Je bepaalt zelf het bedrag, want elke gift, groot of klein, draagt direct bij aan het levenswerk van Jane.

 

Doe mee en help het levenswerk van Jane Goodall voort te zetten!

Gefeliciteerd Jane!

Namens het Jane Goodall Instituut Nederland bestuur en team, onze Circle of Hope ambassadeurs, samenwerkingspartners en enorme groep van vrijwilligers wensen wij Jane een fantastische 90e verjaardag!

 

Gefeliciteerd Jane, en bedankt voor jouw grenzeloze toewijding aan onze planeet en zijn bewoners. Jouw inspiratie en boodschap van hoop verandert levens en maken de wereld nog steeds elke dag een beetje beter. Happy 90th birthday Jane!