Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Foto album: Jane’s 90e verjaardagsfeest

Een terugblik naar Jane’s 90e verjaardagsfeest in het Museon-Omniversum.
Zaterdag 6 april 2024

Met veel plezier kijken we terug op de feestelijke viering van Jane Goodall’s 90e verjaardag, die plaatsvond op zaterdag 6 april in het Museon-Omniversum in Den Haag. De indrukwekkende foto-expositie over het leven van Jane in het Museon biedt een fascinerend inzicht in haar toewijding aan natuurbehoud en het welzijn van dieren. De vertoning van de grootbeeldfilm ‘Jane Goodall: Reasons for Hope’ in het Omniversum brengt Jane’s inspirerende verhaal tot leven.

Onze grote dank gaat uit naar Jane’s Circle of Hope ambassadeurs Harm Edens, die de middag presenteerde, Patrick van Veen die ons meer over de verschillende projecten in Afrika vertelde en Aniek Moonen die meer vertelde over Jane’s Circle of Hope en de komende activiteiten later dit jaar. Ontzettend leuk om zoveel partners, donateurs en vrijwilligers te begroeten op Jane’s 90e verjaardagsfeest. Jullie steun is en blijft voor ons van enorme waarde. Alleen op deze manier kunnen wij samen het levenswerk van Jane blijven voortzetten!

We sloten deze zonnige en feestelijke dag samen af met een toast ter ere van Jane’s 90e verjaardag, waarbij we haar levenslange inzet voor de planeet en haar bewoners vierden. Hieronder een impressie van deze mooie middag!

Foto credits: Lennart Stolte, Jane Goodall Instituut Nederland