Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Jane’s 90e verjaardagsfeest in het Museon-Omniversum

Op woensdag 3 april 2024 vierde Dr. Jane Goodall haar 90e verjaardag: een prachtige mijlpaal! In het Museon-Omniversum in Den Haag kwamen wij een aantal dagen later samen om dit heuglijke feit ook in Nederland te vieren. Met ontzettend veel plezier kijken wij terug op deze feestelijke viering van Jane’s 90e verjaardag.

Ontzettend fijn om zoveel samenwerkingspartners, donateurs en vrijwilligers te begroeten op Jane’s 90e verjaardagsfeest. Jullie steun is en blijft voor ons van enorme waarde. Alleen op deze manier kunnen wij samen het levenswerk van Jane blijven voorzetten!

Onze grote dank gaat uit naar Jane’s Circle of Hope ambassadeurs Harm Edens, Patrick van Veen en Aniek Moonen, het enthousiaste team van het Museon-Omniversum en iedereen die heeft bijgedragen om er samen een feestelijke middag van te maken. We hopen dat het ons allemaal nog meer heeft geïnspireerd om de wereld een beetje mooier te maken.

Als je benieuwd bent hoe we Jane’s verjaardag hebben gevierd, bekijk dan de foto impressie van deze feestelijke middag. Samen brachten we een toast uit op Jane!

Grootbeeldfilm: ‘Jane Goodall: Reasons for Hope’

Tijdens dit jubileumjaar voor Jane wordt haar 90e verjaardag over de hele wereld op verschillende manieren gevierd. In Nederland kun je bijvoorbeeld in het Museon-Omniversum in Den Haag genieten van de grootbeeldfilm ‘Jane Goodall – Reasons for Hope’ en de prachtige fototentoonstelling over het leven van Jane bekijken.

De film en foto-expositie blijven te bewonderen in het Museon-Omniversum tot en met 1 november 2024. Dus, als je deze ervaring nog niet hebt gehad, is dit je kans om de magie van Jane’s wereld te ervaren.

Jane viert haar jubileumjaar: kom in actie!

Jane heeft dit jaar een speciale verjaardagswens, namelijk de ondersteuning van het Chimp Eden opvangcentrum in Zuid-Afrika. Je kunt Jane feliciteren met een verjaardagsgift waarmee je direct bijdraagt aan lokale projecten zoals Chimp Eden. In deze video deelt Jane waarom het behoud van Chimp Eden juist zo belangrijk voor haar is. In dit jubileumjaar voor Jane hopen we dat we samen haar verjaardagswens waar kunnen maken. Help je mee? Kom in actie!

 

Happy 90th birthday, Jane!

Vanuit het bestuur en het team van het Jane Goodall Instituut Nederland, Jane’s Circle of Hope ambassadeurs, samenwerkingspartners en een uitgebreide groep vrijwilligers, willen we Jane een fantastische 90e verjaardag toewensen!

Gefeliciteerd, Jane, en hartelijk dank voor jouw grenzeloze toewijding aan onze planeet en haar bewoners. Jouw inspiratie en boodschap van hoop veranderen levens en dragen nog elke dag bij aan het verbeteren van de wereld. Happy 90th birthday, Jane!