fbpx

Jane Goodall viert haar 87e verjaardag, vier jij mee?

Een verjaardagsboodschap en cadeau voor Jane Goodall’s 87ste verjaardag!

Wat geef je nou iemand als Jane Goodall voor haar verjaardag? Juist, een contributie aan haar levenswerk; bescherming van chimpansees, hun leefgebieden, alle andere dieren die daarin wonen en verbetering van de leefomstandigheden van de lokale bevolking. Zo geven we samen Jane wat ze echt wil, een duurzamere wereld waarin mens, dier en natuur in harmonie samen leven.

Dr. Jane Goodall viert op woensdag 3 april 2021 haar 87ste verjaardag. Stuur jij haar jouw verjaardagsboodschap en geef jij haar ook een verjaardagscadeau?

Dank voor jouw steun middels een cadeau aan Jane!

Wil jij het werk van Jane steunen? Doe dan een verjaardagsgift, kies uit Jane’s verlanglijst of vul in het vakje ‘anders’ jouw gewenste bedrag in. Alle steun is welkom!

  • Jouw persoonlijke verjaardagsboodschap aan Jane
  • De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over chimpansees, de Jane Goodall projecten in Afrika en het Jane Goodall instituut.
  • Hidden field to contain generated donation ID. Used for notification email.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
    Hidden field to generate current date

Meer projecten bekijken om te steunen?

Het Jane Goodall Instituut ondersteunt diverse projecten in Afrika. Dit is een overzicht van de projecten die wij vanuit het Jane Goodall Instituut ondersteunen.

Kijk op de Afrika projecten pagina voor meer informatie over onze projecten.

Het Jane Goodall Instituut kan zonder jullie hulp niet doen wat we momenteel allemaal doen. Voor elk bedrag, van klein tot groot, kunnen we al iets heel moois doen voor de chimpansees.

Kijk de donatie pagina voor meer voorbeelden wat wij doen met jouw donatie.

Inspiratie nodig voor een cadeau?

Cadeau van €50,00 – Voer een geredde chimpansee

Dankzij stroperij en handel belanden er nog steeds regelmatig geredde chimpansees in opvangcentra. In deze opvangcentra wordt dagelijks hard gewerkt om de dieren goed te verzorgen en dat vergt aardig wat voedsel. Wist je dat een chimpansee gemiddeld 2-3 kilo per dag eet? Met een cadeau van €50,00 kun je helpen om deze chimpansees te voeren!

Cadeau van €40,00 – Zet een ranger in

In het Tchimpounga Natural Reserve leven de chimpansees uit het opvangcentrum. In het Conkouati Douli National Park, een gebied met een rijke biodiversiteit, worden ook chimpansees weer uitgezet in het wild. Hoewel dit beschermde gebieden zijn, is het van grote noodzaak om deze actief te blijven patrouilleren, om zo illegale jacht, houtkap en visserij tegen te gaan. De rangers, of “ecoguards” patrouilleren de grenzen van deze gebieden en houden ze veilig. Met €40,00 kun jij een groot verschil maken en deze rangers ondersteunen in hun belangrijke werk!

Cadeau van €20,00 –  Geef educatie aan lokale jongeren

Om natuur- en soortenbehoud onder de aandacht te brengen en het belang ervan over te dragen, wordt de lokale bevolking veel educatie gegeven. Zo leren de mensen wat zij zelf kunnen doen om hun eigen leefomgeving en die van de dieren te beschermen en hun leefomstandigheden te verbeteren. Met €20,00 kunt u bijdragen om de lokale jongeren te onderwijzen.

Cadeau van €10,00 – Geef bomen als leefomgeving

Om de ontbossing te bestrijden en het leefgebied van zo’n 2500 chimpansees in Tanzania te herstellen is een boomplantproject in het leven geroepen. Samen met leerlingen van het Roots en Shoots programma en lokale bewoners zijn intussen al bijna 700.000 bomen geplant. Om de jonge scheuten op te kweken tot volwaardige bomen is extra steun hard nodig… Feliciteer Jane Goodall door voor maar €10,00 bomen te schenken!

Wil jij Jane Goodall op een andere manier helpen?

Doneer een bedrag eenmalig of herhalend. Adopteer jouw eigen chimpansee of geef een adoptie cadeau. Schenk met belastingvoordeel. Neem ons op in je testament. Sluit jouw bedrijf aan bij onze samenwerkingspartners en sponsoren. Of wordt vrijwilliger!

BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN