Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Het begon ooit met Jane,
de toekomst ligt in onze handen

Bij het Jane Goodall Instituut Nederland telt elke euro écht. Donaties, schenkingen en erfenissen worden doeltreffend en verantwoord ingezet om een gericht, specifiek effect te hebben, zodat je weet dat jouw bijdrage ertoe doet. Sluit je aan bij onze donateurs en partners die ons hun vertrouwen hebben geschonken en welke impact zij hebben gehad.

Doneer vandaag en zet hoop om in actie!
Sponsor een chimpansee

Met een chimp adoptie zorg jij dat Bolly, Covid en andere chimpansees een leven voor zich hebben.

 

Door meer bos voor ze aan te leggen en zieke chimpansees op te vangen, kunnen we nu helpen. Gun de chimpansee zijn natuurlijke habitat.

Word donateur

Elke gift, klein of groot, draagt direct bij aan het levenswerk van Jane. Met de hulp van de lokale bevolking in Afrika pakken we stroperij aan, vangen we chimpansees in nood op en planten we miljoenen bomen.

 

De toekomst van onze planeet ligt in onze handen. Jane’s aanpak laat zien dat natuurherstel mogelijk is als we samenwerken.

Sponsor met je bedrijf

Wil je met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan maatschappelijke projecten? Wij verwelkomen sponsor initiatieven van bedrijven met open armen.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden, zowel in financiële steun als in het bijdragen met producten of diensten. Een bijkomend voordeel is dat sponsoring fiscaal aftrekbaar is.

Schenken of nalaten

Er zijn verschillende manieren om ons financieel te steunen met belastingvoordeel. Bijvoorbeeld door een eenmalige gift, een periodieke gift of een zakelijke gift. Via een periodieke schenkingsovereenkomst kun je vandaag al starten met belastingvrij schenken. Je kunt trouwens meer schenken dan je denkt; met hulp van de belastingdienst kun je een veel groter bedrag schenken dan je misschien denkt.

 

Overweeg je om een bijzondere gift te schenken via jouw testament? Wij vertellen er graag meer over hoe je dit kunt regelen.

Word vrijwilliger

Het Jane Goodall Instituut is een internationaal netwerk van – voornamelijk – vrijwilligers. Duizenden vrijwilligers werken aan hun grote passie; het levenswerk van Jane Goodall voortzetten. Het educatieprogramma van Jane’s Roots & Shoots wordt bijvoorbeeld draaiende gehouden door onze vrijwilligers die scholieren en studenten begeleiden om samen tot actie over te gaan.

 

Op dit moment hebben wij voldoende vrijwilligers. Houd onze vrijwilligers pagina zeker in de gaten, zodra wij weer op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers dan zullen wij dat hier delen!

Recycle for Chimps

Lever jouw oude smartphones in en help daarmee de chimpansees en hun leefgebieden. De grondstoffen voor telefoons, zoals coltan, nikkel en goud, komen vaak uit mijnen waar vaak kinderarbeid en milieuvervuiling plaatsvinden. Start een eigen inzameling en help mee! #Recycle4Chimps

 

Stap 1: Verzamel oude smartphones, toners & cartridges
 
Stap 2: Lever ze in bij een Eeko-inzamelpunt of vraag een verzamelbox aan voor jouw school of bedrijf.
 
Stap 3: Vermeld het Jane Goodall Instituut Nederland bij het inleveren.
 
Stap 4: Eeko recyclet de grondstoffen en met de opbrengst draag je bij aan de bescherming van chimpansees!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!