fbpx

Nalaten aan het Jane Goodall Instituut Nederland

Nalaten aan het Jane Goodall Instituut

Een bijzondere manier om uw naasten, de chimpansees en de natuur iets moois na te laten.

Neem ons op in uw testament.

‘What you leave behind determines what lies ahead’ – Dr. Jane Goodall

Download onze nalatenschap folder

Een betere wereld met uw testament

Wilt u, net als Jane Goodall, het verschil maken voor de chimpansees en hun leefgebieden? Door het Jane Goodall Instituut Nederland op te nemen in uw testament, helpt u Jane’s werk voort te zetten. Met uw nalatenschap draagt u bij aan een wereld waarin mens, dier en natuur in harmonie met elkaar samenleven. Een bijzondere manier om uw naasten, de chimpansees en de natuur iets moois na te laten.

Jane Goodall’s missie 

Met haar onderzoek naar chimpansees heeft Jane Goodall onze kijk op dieren voorgoed veranderd. Ook haar aanpak van natuurbescherming, waarbij ze jongeren en de lokale bevolking actief betrekt, heeft wereldwijd navolging gekregen. Haar doorzettingsvermogen en boodschap van hoop inspireert mensen over de hele wereld om zich in te zetten voor de natuur.

Dit doen wij met uw gift 

Met u nalatenschap steunt u onze projecten in Afrika om chimpansees en hun leefgebied duurzaam te beschermen. Hierbij kunt u denken aan:

– Projecten die zijn gericht op bescherming van chimpansees en hun leefgebieden.
– Het redden en rehabiliteren van verweesde chimpansees, gered uit handen van stropers.
– Het terugdringen van ontbossing in Afrika.
– Empowerment van de lokale bevolking en steun in een duurzaam bestaan.

Daarnaast maakt u met uw nalatenschap het unieke Roots & Shoots-programma mogelijk. Een wereldwijd initiatief dat ook in Nederland jongeren actief aanzet tot positieve verandering voor mens, dier en natuur.

Bekijk hier de folder Nalaten aan het Jane Goodall Instituut

Belastingvrij schenken

Het Jane Goodall Instituut Nederland bestaat meer dan 20 jaar en maakt onderdeel uit van een wereldwijd netwerk. Als goed doel met ANBI-status hoeft het Jane Goodall Instituut Nederland geen erfbelasting te betalen.

Zo kunnen wij uw gift volledig ten goede laten komen aan de bescherming van chimpansees en hun leefgebied.

Aan de slag met uw testament

Als u ervoor kiest om het Jane Goodall instituut op te nemen in uw testament, dan zijn dit de officiële gegevens die u nodig heeft:

Statutaire naam: Stichting het Jane Goodall Instituut Nederland
Vestigingsplaats: Amsterdam
Kamer van Koophandel: 30147557
ANBI RSIN: 811008745
Bankrekening: NL27 INGB 0000 0030 26

Wilt u weten hoe u aan de slag kunt met u testament? Ons vijf-stappenplan kan u hierbij helpen.

Notarisinformatie

Onze speciale partner Werker Notariaat helpt u om uw testament vast te leggen.

 

Bekijk hier de video

Specifieke wensen 

Misschien wilt u een specifiek project steunen, of heeft u andere bepaalde wensen waar het Jane Goodall instituut voor kan zorgdragen. Samen met u kunnen wij een verschil maken, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt hierover contact opnemen met Linda van Hage op 06 – 206 11 000 of e-mail haar via linda@janegoodall.nl.

Laat het ons weten

Om u vast te kunnen bedanken en op de hoogte te houden over de chimpansees, is er de ‘Nalatenschap belofte’. Als u ons wilt laten weten dat u het Jane Goodall Instituut Nederland heeft opgenomen in uw testament, kunt dit formulier invullen en opsturen. Nalatenschap belofte – Het Jane Goodall Instituut Nederland 

Met uw steun maakt u het werk van het Jane Goodall Instituut nu én in de toekomst mogelijk. Namens de chimpansees en onze natuur heel erg bedankt voor uw vertrouwen én natuurlijk uw bijzondere hulp.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van nalaten? Download onze folder over nalatenschappen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wilt u een specifiek project steunen of heeft u andere bepaalde wensen waar het Jane Goodall instituut Nederland voor kan zorgen? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel met Linda van Hage op 06 – 206 11 000 of e-mail haar via linda@janegoodall.nl.

Er zijn vele mogelijkheden om bij te dragen aan de bescherming van chimpansees en hun leefgebieden. 

Doneer een bedrag eenmalig of terugkerend. Adopteer jouw eigen chimpansee of geef een adoptie cadeau. Start je eigen actie of event en Pay it Forward. Schenk met belastingvoordeel. Neem ons op in je testament. Steun een specifiek project als grote donateur. Sluit jouw bedrijf aan bij onze samenwerkingspartners en sponsoren. Of wordt vrijwilliger!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN