fbpx

Sponsors en Partners

Het Jane Goodall Instituut Nederland is een financieel onafhankelijke stichting. We kunnen ons alleen inzetten voor de bescherming van mensapen en hun leefgebieden dankzij de steun van particulieren, organisaties en bedrijven. We zijn daarom heel blij met onze trouwe sponsors en partners, die ieder op eigen wijze een verschil maken voor onze stichting!

Jane Goodall is ervan overtuigd dat elk individu telt, elk individu heeft een rol te spelen en elk individu maakt een verschil. En gelukkig vinden onze samenwerkingspartners dat ook.

Zonder onze sponsors en partners zouden wij lang niet zo veel kunnen betekenen voor de chimpansees.

Wil jij ook samen met ons een verschil maken? Dat kan! Neem contact op via onderstaand formulier of neem contact op  via info@janegoodall.nl  of bel met +31 (0)6 20611000

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!

GreenChoice – Groene energie
www.greenchoice.nl

GreenChoice Logo 2

Kiezen voor groen betekent in onze ogen dat iedereen bewust omgaat met energie. Bij Greenchoice dromen we ervan dat iedereen in Nederland baas wordt over zijn eigen energie. Door zelf energie op te wekken en slimmer om te gaan met de energie die we verbruiken. Want als iets echt van jou is dan ben je er zuinig op. Zo werken u en wij samen aan één doel: een schonere wereld. Wij helpen u graag die duurzame keuze te maken. Omdat wij weten dat het makkelijk kan. Zonder moeite of extra kosten.

L’eau – Reclamebureau
www.leau.nl 

L'eau

“Om mensen in beweging te brengen, moet je weten wat ze tegenhoudt.”

Wij mensen zijn allemaal complex, irrationeel en onvoorspelbaar. Mensen doen niet wat ze zeggen en zeggen niet wat ze doen. Wat houdt mensen tegen om voor jóuw merk te kiezen? Daar hebben we onze eigen – bewezen! – methode voor ontwikkeld: de Barrière Methodiek®.

Strategie en creatie gaan bij ons hand in hand met gedragspsychologie. In de juiste combinatie van deze drie disciplines ligt onze kennis, kracht en jarenlange ervaring. Waardoor we elk merk of organisatie kunnen versterken of laten groeien.

Kroon op het Werk – PR-specialist
www.dekroonophetwerk.nl 

logo kroon op het werkKroon op het Werk is dé PR-specialist op het gebied van food & drinks. Als echte vakspecialisten met een grote liefde voor het goede culinaire leven, creëren we iedere dag nieuws en interactie. We denken mee met onze opdrachtgevers, inspireren en beïnvloeden journalisten en social influencers. We brengen mooie producten tot leven en bouwen we aan waardevolle relaties met de media, consumenten en andere stakeholders. Altijd met de focus op meetbare resultaten die de omzet verhogen voor onze klanten: producenten van food & drinks.

Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten wij door onze kennis en kunde in te zetten voor het Jane Goodall instituut.

Studio Lookout – Grafisch ontwerp
www.studiolookout.nl

StudioLookout-Logo-Cirkel

 

 

 

 

 

 

Wij zijn Studio Lookout. Wij helpen ambitieuze ondernemers en organisaties hun verhaal te vertalen naar een sterk merk. Door middel van grafisch ontwerp, illustratie en fotografie creëren we krachtige, betekenisvolle ontwerpen die jouw doelgroep omverblazen.

We werken graag samen met opdrachtgevers die opvallen door hun eigenwijze houding. Bovenal werken we graag aan projecten waar we in geloven.

Clipit – Media monitoring
www.clipit.nl

Data gedreven beslissingen door inzicht en overzicht in media. Clipit biedt 100% media monitoring. Je ontvangt de beste en meest betrouwbare data van Nederland! Deskundige specialisten verrassen jou altijd met een stap extra. Met bijna 20 jaar aan ervaring, zeggen we gerust dat onze monitoring data van de hoogste kwaliteit is! Door onze verfijnde in-house technologie ontvang je alle relevante berichten waarin jouw organisatie in de media is genoemd.

Jouw media data zijn van strategische waarde en helpen je verder om tot de beste insights en foresights te komen.

Waste2Wear – Recycles plastic into clothes
www.waste2wear.com

It is time to take action to reduce plastic waste by innovating the textile industry together. At Waste2Wear, we challenge textiles to create environmental and social solutions. We hope to run out-of-business one day because there will be no bottles to recycle anymore.

Waste2Wear was born out of the recognition of Purpose. Textiles could finally have a profoundly good purpose! Using Recycled Polyester as a tool to create partnerships, collaborations and finding solutions to solve the plastic pollution.

Werker Notariaat – Voor advies op maat
www.werkernotariaat.nl

Wij zijn een notariskantoor met ervaren professionals en richten ons zowel op zakelijke als particuliere cliënten. Bij Werker Notariaat onderscheiden we ons door ons inlevingsvermogen. We zijn betrokken, leven ons in uw situatie in en luisteren naar uw specifieke wensen. Op basis daarvan geven wij u een advies op maat.

Stichting Wildlife – Natuurbescherming 
www.stichtingwildlife.nl

Stichting wildlife logo 2

Stichting Wildlife zet zich in voor diverse natuurbeschermingsprojecten en organiseert allerlei activiteiten in diverse parken.

Groeve – Horloges
www.groevewatches.com

Groeve is het nieuwe horloge. Een indrukwekkend product. De officiele onthulling zal plaatsvinden zondag 26 mei op de Maatwerk Beurs in Muiden.

Het is nog niet te laat voor de chimpansees, er is nog tijd ze van uitsterven te redden en daaraan draagt Groeve bij. Met de verkoop van ieder horloge steunen zij twee jaar lang chimpansees als Kabi, George en Vienna.

ICT4FREE Leiden – ICT oplossingen
www.ict4free.nl

ICT4Free site

ICT4FREE, het publieke gezicht van de ideële stichting “Any Key”, werkt sinds 2001 aan een betere wereld door andere goede doelen te helpen met diverse ICT oplossingen. Onze vrijwilligers zijn geëngageerde ICT professionals die door hun opleiding en/of werk veel ervaring hebben met de taken die ze bij ICT4FREE vervullen.

The Target Bar – Mobiele campagnes
www.targetbar.nl

TargetBar

The Targetbar bedenkt, ontwikkelt en produceert tailor-made mobiele websites. Hiermee kun jij effectief en 1-op-1 met je doelgroep communiceren. Wij binden, boeien en activeren en doen dat snel en meetbaar.

Matching Capital – Samen investeren in vastgoedprojecten
www.matchingcapital.com

matching capital logo

Matching Capital brengt financieringen tot stand; Matching Capital is een “peer-to-peer”-platform welke investeerders bij elkaar brengt, die samen met elkaar investeren in een zorgvuldig geselecteerd en gescreend vastgoedproject.

Nuts & Friends – Media productions
www.nutsfriends.com

Nuts&Friens logo2 1

Nuts & Friends Televisieseries, documentarires, commercials over wildlife, reality, wetenschap, nieuws.

Bram : Project Expert – IT
www.projectexpert.nu

Bram Project Expert

Bram helpt het Jane Goodall Instituut met technische zaken van de website. En klanten met het beter plannen en rapporteren met Microsoft Project, Project Online, Excel en PowerBI.

Son & Co – Communicatie
www.sonenco.nl

Son & Co klien

Son & Co voor alle online en offline communicatiestrategieën en communicatiemiddelen.

Waka Waka – Share the sun
www.waka-waka.com

WakaWaka logo lang

WakaWaka zorgt ervoor dat iedereen de energie van de zon kan gebruiken. Iedereen kan gebruik maken van solar producten van dezelfde goede kwaliteit en mooi design.

Toegang tot energie is een basisbehoefte. Een noodzaak voor iedereen. Het hebben van licht en stroom betekent toegang tot educatie, communicatie, en tot de mogelijkheid om geld te verdienen. Meer dan een miljard mensen op de wereld hebben geen toegang tot energie. Dit heeft grote gevolgen voor hun sociaaleconomische ontwikkeling.

De zon is de grootste energiebron voor de wereld. Schoon, onuitputtelijk en overal ter wereld beschikbaar.  Het is dé oplossing voor iedereen die stroom nodig heeft, maar geen stopcontact in de buurt, of dat nou permanent of tijdelijk is.

Letterdesk – Tekstbureau
www.letterdesk.nl

Tekstbureau Letterdesk helpt bedrijven en organisaties met het schrijven van teksten: ze maken moeilijke teksten lekker leesbaar, ze maken een droge boodschap tastbaar en schrijven teksten die je uit wilt lezen. Gewoon een goed verhaal.

Pakhuis de Zwijger – Cultuur en horeca
www.dezwijger.nl


Pakhuis de Zwijger is een unieke culturele organisatie die sinds de deuren in 2006 werden geopend is uitgegroeid tot hét onafhankelijke platform van en voor de stad Amsterdam.

Het voormalig koelpakhuis fungeert als thuishaven voor de creatieve industrie en voor mensen die op hun eigen manier de stad maken tot wat zij is. De onderwerpen van hun programma’s variëren van Europese politiek en cultuur tot buurtcommunities en stadslandbouw, van zorg en werk tot design en fotografie.

Eet en drink er op ieder moment van de dag verse en verantwoorde lokale producten in hun eetcafé. Geniet bijvoorbeeld van een diner voorafgaand aan het programma of van een drankje na afloop.

Boels Zanders Advocaten
www.boelszanders.nl

BoelsZanders logo

Boels Zanders Advocaten, een snelgroeiende, internationale onderneming waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen – ook óver de grenzen –  hoog in het vaandel staat. Dichtbij haar cliënten, betrokken, meedenkend en vooral duidelijk. Kwaliteit en transparantie: de basis van onze dienstverlening. Wij zijn uw betrokken partner.

Super Interactive – Digital product team
www.superinteractive.com

Super_Interactive logo

Super Interactive ondersteunt organisaties in het succesvol ontwikkelen en lanceren van digitale producten en diensten.

We zijn een ervaren team van digitale strategen, designers en developers. Anders dan het traditionele digital agency werken we als digital product team geïntegreerd samen met onze opdrachtgevers. Deze nieuwe manier van werken legt de focus op resultaatgerichte investeringen en duurzame relaties.

Fairphone – Eerlijke electronica
www.fairphone.com

Fairphone Logo_blue_RGB

Fairphone is een maatschappelijk betrokken onderneming die krachten wil mobiliseren voor eerlijke elektronica. Zij maken niet alleen telefoons om ze te verkopen, maar ook om de toeleveringsketen te ontsluiten en nieuwe relaties tussen mensen en hun producten tot stand te brengen. Zij creëren een positieve impuls in de hele waardeketen – van mijnbouw en ontwerp tot productie en levensduur – en verbreden de markt voor producten waarin ethiek een hoofdrol speelt. Samen met al hun stakeholders werken ze aan nieuwe manieren om producten te maken.

ALLSAFE mini opslag
www.allsafe.nlAllSafe Logo

ALLSAFE staat voor de beste opslagruimte voor de beste prijs. Dankzij onze Laagste Prijs Garantie bent u altijd verzekerd van de laagste prijs in combinatie met de hoogste kwaliteit opslagboxen, uitstekende veiligheid en de beste service.

Hier kan jouw bedrijf ook staan.

Interesse om ons te ondersteunen bij de duurzame bescherming van chimpansees en hun leefgebieden, neem contact met ons op via het contactformulier,  via info@janegoodall.nl  of bel met +31 (0)6 20611000

  • De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over chimpansees, de Jane Goodall projecten in Afrika en het Jane Goodall instituut.