Vacatures & vrijwilligers

 

Het Jane Goodall Instituut zoekt vrijwilligers met begrip en toewijding voor onze missie en visie. Werken voor het Jane Goodall Instituut betekent dat je je wilt inzetten voor een betere wereld voor mens en dier.

Het Jane Goodall Instituut Nederland richt zich op de duurzame bescherming van chimpansees en hun leefgebieden. Educatie en bevordering van duurzaam levensonderhoud van lokale gemeenschappen zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.  Het uitbouwen van fondsenwerving voor onze projecten in Afrika en het inspireren van mensen om het verschil te maken voor het behoud van onze planeet zijn onze speerpunten.

Via het Roots en Shoots programma creëren wij een netwerk van jonge mensen die zich inzetten voor mens, dieren en milieu. Veel van ons werk draait om communicatie.

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!

Vacatures Vrijwilligers in Nederland

Interesse? Wil jij je graag inzetten voor de bescherming van chimpansees en de natuur en heb jij de tijd en capaciteit om je in te zetten als vrijwilliger, mail dan je motivatie en CV naar info@janegoodall.nl.

Wij zijn specifiek op zoek naar

  • Twitteraars
  • MailChimp experts
  • Social Media enthousiastelingen
  • Communicatie specialisten
  • Campagne leiders
  • Word Press/Webmaster helden
  • Fondsenwervers

Maar ook met andere kwaliteiten e-mail naar info@janegoodall.nl en wij zien je graag in ons team.

Organisatie

De stichting is opgericht in 1998. Sinds 2008 wordt er gewerkt met één persoon in vaste dienst. De huidige personeelsbezetting beloopt 0,9 fte en een team van vrijwilligers. Er zijn zes bestuursleden en er is een informele werksfeer.

Het Jane Goodall Instituut Nederland ontvangt op het ogenblik geen subsidies en is afhankelijk van giften donaties van donateurs.

Als onderdeel van de overkoepelende internationale Jane Goodall Organisatie – JGI Global – werkt het Jane Goodall Instituut Nederland samen met meer dan 30 zusterorganisaties wereldwijd.