fbpx

TeamJANE

Het Jane Goodall Instituut Nederland is een vrijwilligersorganisatie dat bestaat uit een country manager, een vrijwillig bestuur, een aantal speciale mensen en een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Gezamenlijk teamJANE!

Het Jane Goodall Instituut draait op vrijwilligers met begrip en toewijding voor onze missie en visie. Werken voor het Jane Goodall Instituut betekent dat je je wilt inzetten voor een betere wereld voor mens en dier. Wil jij ook vrijwilliger worden? Stuur dan een mail met jouw motivatie en talenten naar info@janegoodall.nl.

Photo credits: Roy Borghouts Fotografie

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!

Dankbaar!

We zijn onze vrijwilligers ontzettend dankbaar, dat zij het Instituut bijstaan met hun tijd, expertise en hulp. Zij maken ieder op eigen wijze het verschil voor onze stichting!

Jane Goodall is ervan overtuigd dat elk individu telt, elk individu heeft een rol te spelen en elk individu maakt een verschil. En gelukkig vinden van teamJANE dat ook!

Photo credits: Roy Borghouts Fotografie

Wie zijn onze vrijwilligers?

Onze vrijwilligers hebben elk een andere taak en een ander verhaal. Ben jij ook benieuwd wie deze mensen zijn en hoe ze bij het Jane Goodall Instituut terecht zijn gekomen? Wij stellen ze graag aan je voor!

Wil jij ook vrijwillig bijdragen aan de bescherming van chimpansees en hun leefgebied? 

BEKIJK HIER HOE!