fbpx

Bestel een MsituCertificaat voor jouw valentijn!

 

Bestel een MsituCertificaat voor jouw valentijn en laat jullie liefde groeien met vergeet-me-nietjes. Wij planten er bomen voor in Tanzania die de chimpansees hard nodig hebben om in te leven. 

Plant je valentijnskaart, laat je liefde groeien en help de chimpansees!

Met het geven van een MsituCertificaat geef je niet alleen je liefde een cadeau waarmee jullie zelf vergeet-me-nietjes kunnen laten groeien.  Met de opbrengsten ervan worden bomen in Tanzania geplant en chimpansees beschermd.

Wat is er mooier dan jullie liefde laten bloeien met dit MsituCertificaat en ook nog eens de chimpansees en onze natuur helpen.

MsituCertificaat

Msitu betekent bos in het Swahili. Dit MsituCertificaat is gedrukt op groeipapier om te planten.

Wanneer jouw liefde zijn of haar MsituCertificaat plant groeien daar vergeet-me-nietjes uit. Zo kun je jullie liefde niet vergeten.

hoe-groei-papier-werkt
Voor het bedrag op het MsituCertificaat planten wij bomen in Tanzania. Deze bomen planten wij als leefgebied voor de chimpansees. Daarmee helpen wij de chimpansees, onze natuur en de mensen die er wonen. Meer lezen over onze Afrika projecten kijk op janegoodall.nl/ons-werk/

Specifieke wensen of een ander doel dan valentijn?

De MsituCertificaten zijn uiteraard ook te bestellen voor andere gelegenheden. Het is mogelijk specifieke wensen aan te geven, een specifieke pakket samen te stellen, losse onderdelen te bestellen of andere wensen te realiseren.

Neem contact met ons op en samen zorgen wij dat jouw wens voor een zo goed mogelijke prijs bij jou komt.

Mail je voorkeuren naar info@janegoodall.nl of gebruik het contactformulier en wij maken een offerte!

 

Bestel hier direct jouw MsituCertificaat

Vul jouw gewenste bedrag, het aantal MsituCertificaten in en personaliseer, indien gewenst, jouw MsituCertificaat tekst!

Bestellingen tot en met de 12e februari kunnen wij op 14e februari, valentijnsdag laten bezorgen, bestellingen na de 12e februari kunnen later aankomen.

Er zijn vele mogelijkheden om bij te dragen aan de bescherming van chimpansees en hun leefgebieden. 

Doneer een bedrag eenmalig of terugkerend. Adopteer jouw eigen chimpansee of geef een adoptie cadeau. Start je eigen actie of event en Pay it Forward. Schenk met belastingvoordeel. Neem ons op in je testament. Steun een specifiek project als grote donateur. Sluit jouw bedrijf aan bij onze samenwerkingspartners en sponsoren. Of wordt vrijwilliger!

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN