Roots & Shoots

Kom in actie voor een betere wereld voor mens, dier en milieu met Roots & Shoots!

Onze natuur is kwetsbaar en milieuvervuiling blijft een probleem. Ook mishandeling van dieren komt nog steeds voor. Het zijn maar een paar van de problemen waar we tegenaan lopen en waar we soms niets aan doen omdat we denken dat onze inzet geen verschil maakt.

Roots & Shoots inspireert jongeren van kleuterschool tot universiteit, om in actie te komen voor een betere leefomgeving door zelf projecten te bedenken en op te zetten.

Elk individu telt en kan een verschil maken

Jane Goodall is ervan overtuigd dat elk individu telt, elk individu een rol te spelen heeft en elk individu een verschil maakt. Vanuit die gedachte is zij in 1991 in Tanzania begonnen met het zogenaamde Roots & Shoots programma.

Bovendien gelooft Jane dat onze toekomst in handen ligt van jongeren. Het programma is opgezet om jongeren te inspireren zich in te zetten voor een betere leefomgeving. Roots & Shoots richt zich op de zorg voor mensen, dieren en het milieu.

Roots & Shoots is een wereldwijd netwerk

Roots & Shoots is inmiddels actief in 120 landen en wordt gevormd door  duizenden leden. Het programma verenigt jonge mensen uit verschillende culturen met verschillende achtergronden zich in te spannen voor een betere wereld met alles wat daarin leeft.

Start Roots & Shoots, begin meteen en meld je aan!

Roots & Shoots

Uitleg

Meer

Inspiratie

Wereldwijd

Roots & Shoots is inmiddels een wereldwijd netwerk dat actief is in 120 landen en wordt gevormd door duizenden leden. Het programma verenigt jonge mensen uit verschillende culturen met verschillende achtergronden door zich in te spannen voor een betere wereld met alles wat daarin leeft.

Om je aan te melden als groep of begeleider en voor al je vragen en verzoeken, neem contact op via het aanmeldformulier of mail ons op rootsandshoots@janegoodall.nl

  • De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over chimpansees, de Jane Goodall projecten in Afrika en het Jane Goodall instituut.

Lees hier het laatste Roots & Shoots nieuws

ROOTS & SHOOTS NIEUWS