fbpx

Spreekbeurt en werkstuk

Geef jij een spreekbeurt over Jane Goodall?

Geef jouw spreekbeurt over de wereldberoemde Jane Goodall, bekend van haar baanbrekende onderzoek naar de chimpansees.

Ben jij fan van Jane en wil je dat graag met je klas delen? Of wil je graag weten hoe Jane zo beroemd is geworden en wat ze allemaal heeft beleefd? Vraag dan snel ons gratis informatiepakket aan via het aanvraagformulier onderaan de pagina en kom meer te weten of Jane of haar geliefde chimpansees!

We hebben informatie voor spreekbeurten en werkstukken voor zowel de basisschool als de middelbare school, dus voor ieder wat wils.

In de spreekbeurten informatie staat onder andere:

  • Dat Jane als kind de Tweede Wereldoorlog nog heeft meegemaakt en nu nog steeds de wereld over reist om haar verhaal te vertellen! Wat een energie!
  • Dat één van haar motto’s is: “Iedereen, en alles wat iedereen doet, maakt een verschil. Jij moet bepalen wat voor verschil dat is.”
  • Zij ongeveer 30 jaar geleden het Roots & Shoots programma in het leven heeft geroepen dat is uitgegroeid tot een wereldwijd netwerk van mensen die zich inzetten voor mens, dier en milieu! (En het is heel makkelijk om daar aan mee te doen)

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!

Wil je dat wij bij jouw op school iets komen vertellen of samen met jou en jouw klasgenoten het Roots & Shoots programma van Jane komen doen? Neem contact met ons op.

Vraag hier jouw informatie aan

Vraag jouw spreekbeurt informatie aan.

Ik ontvang graag een PDF met informatie om een spreekbeurt te geven!*
  • Het e-mailadres van je ouders mag ook als je er zelf geen hebt
  • De nieuwsbrief houdt je op de hoogte van het laatste nieuws over chimpansees, de Jane Goodall projecten in Afrika en het Jane Goodall instituut.
  • Het Roots & Shoots programma is speciaal voor jongeren, je bent tot niets verplicht als je dit invult.
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Annabel haalde een 9.6!

 

Trots zijn wij op Annabel haar werkstuk en spreekbeurt waar ze een terechte 9,6 voor heeft behaalt!

Annabel:

“Het was echt een eer om zo’n inspirerende vrouw te ontmoeten! Jane is mijn held omdat ze zoveel voor het natuur en voor mensen heeft gedaan.

Ik heb een werkstuk over haar gemaakt en ook een spreekbeurt over haar gehouden. Ik heb mijn werkstuk aan mijn klas laten zien en bij mijn spreekbeurt heb ik mijn klas over het verschil die Jane heft gemaakt verteld. Als ik later groot ben wil ik net zoals haar worden!”

 

RoyBorghoutsFotografie-180524-JaneGoodall-052 (1)

chimpanzee-release-1b

jane-with-chimpanzee-1b

jane-with-chimpanzee-hand-1b

jane-with-chimpanzee-group-1b

Maak een verschil, begin meteen en steun het Jane Goodall Instituut!