fbpx

Roots & Shoots

Voor wie is Roots & Shoots?

Roots & Shoots is gecreëerd door en voor jongeren, maar iedereen is welkom om een Roots & Shoots project of activiteit te starten omdat juist deelnemers van verschillende generaties van elkaars ervaringen, vaardigheden en kennis kunnen profiteren!

Elk individu telt, elk individu heeft een rol te spelen en elk individu maakt een verschil!

Roots & Shoots inspireert jongeren van kleuterschool tot universiteit, om in actie te komen voor een betere leefomgeving door zelf projecten te bedenken, op te zetten en uit te voeren.

Roots & Shoots Wereldwijd

Roots & Shoots is inmiddels een wereldwijd netwerk dat actief is in 120 landen en wordt gevormd door duizenden leden. Het programma verenigt jonge mensen uit verschillende culturen met verschillende achtergronden door zich in te spannen voor een betere wereld met alles wat daarin leeft.

Doe mee en maak een verschil 

Roots & Shoots kun je alleen, met de school, de sportclub, de buren, met collega’s of een andere groep doen. Roots & Shoots projecten variëren dan ook in tijdsduur (van een middag tot doorlopend), hoeveelheid deelnemers (alleen of met een hele groep). Ook als begeleider ben je van harte welkom. Deelname is gratis!

Start Roots & Shoots, begin meteen en meld je aan!

Je krijgt dan toegang tot een toolkit en een online cursus, maar ook ondersteuning vanuit Roots & Shoots Nederland in de vorm van een workshop of gastles, zodat je zelfstandig een eigen Roots & Shoots actie op kunt zetten of begeleiden. Ook kunnen wij jou in contact brengen met het wereldwijde netwerk van andere Roots & Shoots groepen.

Om je aan te melden en voor meer informatie, mail ons op rootsandshoots@janegoodall.nl of vul het formulier in.

Start Roots & Shoots, begin meteen en meld je aan!

more-about-jane

Lees hier het laatste Roots & Shoots nieuws

ROOTS & SHOOTS NIEUWS

  • Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!
  • Verborgen veld om TL vinkje uit te zetten
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Lees hier het laatste Roots & Shoots nieuws

ROOTS & SHOOTS NIEUWS