Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vier World Chimpanzee Day mee op 14 juli!

Save the date! Op zondag 14 juli vieren we World Chimpanzee Day met een bijzondere Roots & Shoots-dag in het Museon-Omniversum in Den Haag. Dit inspirerende evenement staat volledig in het teken van chimpansees en hun leefgebieden, en biedt een unieke gelegenheid om meer te leren over deze prachtige dieren en hun bescherming. Juist in dit bijzondere jubileumjaar, waarin Jane Goodall 90 jaar is geworden, willen we hier een feestelijke dag van maken.

Speciale gast: Sterrin Smalbrugge

We zijn erg trots blij om Sterrin Smalbrugge op deze bijzondere dag te verwelkomen als onze speciale gast. Sterrin is niet alleen een gepassioneerd ecoloog, maar ook Jane’s Circle of Hope ambassadeur en een grote fan van Jane Goodall. Dit is jouw kans om haar te ontmoeten, jouw beste vraag aan haar te stellen en met Sterrin op de foto te gaan!

14 juli: Roots & Shoots-dag

Roots & Shoots is het jongerenprogramma van het Jane Goodall Instituut. Kom ook in actie voor een betere wereld voor mens, dier en natuur, want alle projecten, klein tot groot, maken een positief verschil!

Wat kun je verwachten op 14 juli?

  • Kom alles te weten over chimpansees, hun leefgebieden en de uitdagingen waarmee ze te maken hebben. Ontdek hoe het werk van Jane Goodall een verschil maakt in de bescherming van deze dieren.
  • Ontmoet Jane’s Circle of Hope ambassadeur, Sterrin Smalbrugge!
  • Bewonder de prachtige foto-expositie over het leven van Jane Goodall in het Museon-Omniversum. Laat je meenemen op haar levensreis en zie hoe haar toewijding en passie voor chimpansees de wereld hebben veranderd.
  • Bekijk de indrukwekkende film ‘Jane Goodall – Reasons for Hope’. Deze film laat niet alleen Jane’s buitengewone leven en werk zien, maar geeft ook hoop en inspiratie voor de toekomst van onze planeet.
  • We hopen natuurlijk dat je daarna aan de slag gaat met jouw eigen actie voor een betere wereld!

Wil jij hier bij zijn? Meld je dan gelijk aan! Vul het aanmeldformulier onderaan in, dan houden we je op de hoogte van alle details.

National Geographic Junior bestaat 20 jaar

Op zaterdag 1 juni vierden we het 20-jarig jubileum van National Geographic Junior in het Museon-Omniversum, en daar was Sterrin ook aanwezig als NatGeo Junior-ambassadeur en Jane’s Circle of Hope ambassadeur. We kijken terug op een feestelijke dag vol avontuur en inspiratie.

Het speciale verjaardagsnummer van National Geographic Junior (editie 11) staat in het teken van Jane Goodall, haar onderzoek en hoe jij zelf in actie kunt komen.

Heb je het speciale jubileumnummer nog niet in huis? Bestel deze dan hier >

 

 

 

Jane x Sterrin

Tijdens deze dag vertelde Sterrin over Jane en hun gedeelde liefde voor honden. Als trotse ambassadeur en onderdeel van Jane’s Circle of Hope zet Sterrin het werk van Jane Goodall voort.

Sterrin vertelt: “Ik ben onder andere bezig met het Roots & Shoots programma, het jongerenprogramma van Jane Goodall. Dat kun jij ook aanvragen voor jouw school. (…) Als onderdeel van mijn ambassadeurschap mocht ik vorig jaar Jane, mijn allergrootste heldin, ontmoeten. Het was heel spannend en een van mijn mooiste dagen van mijn leven”.

Bekijk de video van de National Geographic Junior dag op 1 juni:

 

 

Heb jij deze dag helaas gemist? Dan krijg je op zondag 14 juli een extra kans om Sterrin te ontmoeten!

Meld je nu aan!

Ken jij iemand die dit niet mag missen? Of ben jij zelf diegene die graag meer wil leren over chimpansees en Jane Goodall’s inspirerende werk? Meld je dan snel aan voor! Vul het aanmeldformulier in*, dan houden we je op de hoogte van alle details.

  • Datum: Zondag 14 juli (tijd en programma volgt binnenkort)
  • Locatie: Museon-Omniversum, Den Haag

Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan een dag vol inspiratie, kennis en bijzondere ontmoetingen. Samen kunnen we een verschil maken voor chimpansees en hun leefgebieden. We hopen je 14 juli te zien!

* Door het invullen van dit aanmeldformulier, ga je ermee akkoord dat je relevante updates over dit evenement ontvangt en daarnaast maximaal 6 keer per jaar de nieuwsbrief van het Jane Goodall Instituut Nederland.

 

Meld je aan voor de Roots & Shoots dag op 14 juli