Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vier World Chimpanzee Day met Sterrin tijdens de Roots & Shoots-dag

Op zondag 14 juli vieren we World Chimpanzee Day met een bijzondere Roots & Shoots-dag in het Museon-Omniversum in Den Haag. Dit inspirerende event staat volledig in het teken van chimpansees en hun leefgebieden, en biedt een unieke gelegenheid om meer te leren over deze prachtige dieren en hun bescherming.

Breng een bezoek aan de foto-expositie over Jane Goodall en bekijk de film ‘Reasons for Hope’. Juist in dit bijzondere jubileumjaar, waarin Jane Goodall 90 jaar is geworden, willen we hier een extra feestelijke dag van maken. Boek nu je tickets!

Kom alles te weten over chimpansees, hun leefgebieden en de uitdagingen waarmee ze te maken hebben. Ontdek hoe het werk van Jane Goodall bijdraagt aan de bescherming van deze dieren. Tijdens deze dag kun je onze speciale gast en Jane’s Circle of Hope-ambassadeur ontmoeten: Sterrin Smalbrugge!

Bewonder de prachtige foto-expositie over het leven van Jane Goodall en laat je meenemen op haar levensreis. Zie hoe haar toewijding en passie voor chimpansees de wereld hebben veranderd. Bekijk de indrukwekkende film ‘Jane Goodall – Reasons for Hope‘. Deze film toont niet alleen Jane’s buitengewone leven en werk, maar biedt ook hoop en inspiratie voor de toekomst van onze planeet.

Jane Goodall’s Roots & Shoots

We hopen natuurlijk dat je daarna geïnspireerd raakt om jouw eigen Roots & Shoots actie voor een betere wereld te ondernemen! Samen kunnen we een verschil maken voor chimpansees en hun leefgebieden. We hopen je 14 juli te zien!

Speciale gast: Sterrin Smalbrugge

We zijn heel blij om Sterrin Smalbrugge op deze bijzondere dag, World Chimpanzee Day, als onze speciale gast te verwelkomen. Sterrin is niet alleen een gepassioneerd ecoloog, maar ook Jane’s Circle of Hope-ambassadeur en een grote fan van Jane Goodall.

Dit is jouw kans om haar te ontmoeten, je beste vraag aan haar te stellen en met Sterrin op de foto te gaan!

Dagprogramma

Wat kun je precies verwachten op 14 juli?

 • 11:00 uur: Film Reasons for Hope (45 min)
 • 12:00 uur: World Chimpanzee Day met chimp-expert JamieFeit of Fabel Quiz door onze special gast: Sterrin Smalbrugge. Locatie: het Auditorium in het Museon-Omniversum
 • 12:30 – 14:00 uur:
  • Meet & Greet met Sterrin! Stel je vraag, scoor een handtekening of deel jouw goede acties met haar.
  • Stel al je vragen aan Jamie, onze chimp-expert
  • Maak kennis met Jane Goodall’s Roots & Shoots
  • En er zijn nog veel meer leuke activiteiten in het Museon-Omniversum
 • 16:00 uur: Film Reasons for Hope (45 min, en om 18:00 uur is er nog een mogelijkheid om te film te zien).

Boek je tickets met de speciale code #Jane90

Dit jaar vieren we Jane Goodall’s 90e verjaardag, een prachtige mijlpaal. Met haar jongerenprogramma Roots & Shoots wil Jane jongeren wereldwijd inspireren en in actie laten komen voor een betere wereld. Omdat kinderen de toekomst hebben, mogen zij op zondag 14 juli met € 3,00 korting (ticketprijs van € 14,50 voor € 11,50) naar binnen in het Museon-Omniversum.

Boek je tickets met de Haagse Vakantiepas-kortingscode of met de code #Jane90. Tickets boek je direct op de website van het Museon-Omniversum.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief. Maximaal 6 keer per jaar ontvang je van ons het laatste nieuws over Jane Goodall, de projecten in Afrika en meer.

* Door het invullen van dit aanmeldformulier, ga je ermee akkoord dat je relevante updates over dit evenement ontvangt en daarnaast maximaal 6 keer per jaar de nieuwsbrief van het Jane Goodall Instituut Nederland.

Meld je aan voor de nieuwsbrief