Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

HELP! MET JE BEDRIJF

Sponsoring voor de goede zaak

Samen werken aan het verschil

Steeds meer bedrijven en organisaties willen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het Jane Goodall Instituut ontvangt het bedrijfsleven met open armen. Wij hebben meerdere programma’s waarin bedrijven of organisaties kunnen participeren. Maar ook kleine of grote projecten die in zijn geheel kunnen worden geadopteerd door een bedrijf. Bijkomend voordeel? De sponsoring is aftrekbaar.

Sponsoren met je bedrijf?

Het Jane Goodall Instituut streeft naar een gezond eco-systeem waar mens, dier en milieu in duurzame harmonie samenleven. Een nobel streven, maar de werkelijkheid blijkt vooralsnog minder harmonieus.
De chimpansee wordt bedreigd in zijn voortbestaan door stroperij en vernietiging van zijn leefomgeving.

Het eco-systeem kan alleen in stand blijven als dieren kunnen blijven leven in hun oorspronkelijke habitat, de natuur. En pas als de natuur (weer) goed voor zichzelf kan zorgen, is er ook genoeg plek voor de mens.

 

Die natuurlijke keten brengen wij om zeep als we op de ingeslagen weg doorgaan. Hiermee vernietigen we uiteindelijk onszelf en dat is geen vrolijk vooruitzicht.

11© the Jane Goodall Institute/ By Jane Goodall
11

Samen

Daarom slaan wij de handen ineen met jongeren, volwassenen, organisaties en bedrijven. Iedere vrijwilliger doet wat-ie kan. Ieder bedrijf met een duurzaam hart sluit zich bij ons aan. Iedere organisatie die vindt dat de wereld anders moet worden ingericht, reikt de helpende hand. Want alleen samen kunnen we ons doel bereiken.

 

Help de lokale bevolking

Het Jane Goodall Instituut is een wereldwijd netwerk van inspirerende vrijwilligers en specialisten. Zij bedenken bijzondere projecten die het levenswerk van Jane Goodall in stand houden en doen groeien. 
Zij zorgen dat de lokale bevolking in Afrika niet alleen wordt voorgelicht over stroperij en bomenkap, maar dat diezelfde bevolking zich na verloop van tijd schaart achter onze ideeën en projecten.

 

Bedrijven en organisaties kunnen een meer dan waardevolle bijdrage leveren aan tientallen projecten die het verschil maken. Door donaties, door hun specialisme in te zetten of door steun ter plekke. 

 

Wij vertellen jullie graag meer over de mogelijkheden.

Samenwerkingsverbanden waar we trots op zijn.

11
11
11
11

SCHRIJF JE IN!

Ben als eerste op de hoogte van al het nieuws omtrent het Jane Goodall Instituut Nederland